Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha dolgozni kezdek bármennyi...

Ha dolgozni kezdek bármennyi állást vállalhatok vagy ez törvényileg szabályozva van?

Figyelt kérdés
Úgy értem,ha nagyon sok pénzt szeretnék keresni és mondjuk alvás helyett is éjszakai műszakokban dolgoznék és reggel is egyfolytában. Bocsi a hülyeségemért, légyszi nézzétek el nekem még nagyon fiatal vagyok. Köszi
2018. máj. 14. 20:27
 1/3 anonim ***** válasza:
nincs szabályozva, dolgozhatsz egészen addig, míg fel nem fordulsz
2018. máj. 14. 20:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Bármennyit vállalhatsz elviekben, azonban a másodállásról már szükséges tájékoztatni a főállásban alkalmazót.

Ő pedig meg is "tilthatja" ezt a dolgot.

"Alvás helyett is éjszakai műszakokban dolgoznék"

Mivel azzal érvelsz, hogy fiatal vagy.. elárulom, hogy az egészség a legfontosabb.

Amit megkeresnél 1-2 hónap alatt(kb. addig bírnád), azt már az első hónapos betegségnél el is költenéd.

2018. máj. 14. 23:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Félreértessz utolsó. Nem akarok ténylegesen alvás helyett is dolgozni ez csak egy felvetés volt, csak nagyon sok mellékállást szeretnék vállalni, amennyit még lehet és bírok csinálni. Az, hogy fiatal vagyok pedig nem érv volt, inkább csak egy ok, amivel próbálom megmagyarázni, miért nem tudom ezeket a dolgokat magamtól. Köszi egyébként a válaszokat.
2018. máj. 15. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!