Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is úgy érzi, hogy köteless...

Más is úgy érzi, hogy kötelességünk kitölteni a Nemzeti Konzultációt?

Figyelt kérdés
Végre van egy kormány, ami megkérdezi az emberek véleményét. 40 évig és a balliberálisok alatt fütyültek a véleményünkre. Többször volt olyan, hogy nemet szavaztunk a konzultáción egy kérdésre és nem is vezette be a kormány. Szóval nem releváns azzal kifogásolni, hogy ne érne semmi. 1.2 Millió ember véleménye, - akik már kitöltötték - felér egy népszavazással. Te is kiöltöd?

ma 14:19
 1/10 anonim ***** válasza:
94%

Igen, vannak hozzád hasonlók.

Én nem szeretem, ha hülyének néznek, ezért nem töltöttem ki se korábban, se most.

ma 14:23
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Én nem érzem kötelességemnek, saját, önálló akaratbol töltöm ki, de eddig mindig így tettem.
ma 14:32
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

Szrnak a te véleményedre. Korábbi konzultációt is bizonyítottan elcsalták.

[link]

ma 14:45
 4/10 anonim ***** válasza:
65%
Mennyit fizetnek egy ilyen kérdésért?
ma 14:57
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
Igen, sajnos nagyon sokan éreznek ilyen és ehhez hasonló, beteges késztetéseket. Ajánlanám egy elmeorvos felkeresését!
ma 15:03
 6/10 anonim ***** válasza:
68%
#5 Arra csak a gazdájuknak van pénze Grazban.
ma 15:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem töltöm ki, mert nem hiszek az irányított kérdésekre adott válaszok kiértékelésének rendszerében.

Nem sok van már hátra, bármit is tesznek itt az emberek, mindig előkerül az ügyeletes b@rom, aki rácáfol arra, hogy nincs már lejjebb!

De van - és ebből már tartósabb ideje elegem van!

Tölts ki helyettem is egyet, ha van kedved, mert engem már nem érdekelnek az ilyen színjátékok!

ma 15:22
 8/10 anonim ***** válasza:
29%

"Többször volt olyan, hogy nemet szavaztunk a konzultáción egy kérdésre és nem is vezette be a kormány."

Igen? Akkor sorold őket, Kérdező!

Én csak olyanra emlékszek, a 2022-es, szankciós konzultáció kapcsán, hogy jól megszavaztátok 97% fölötti araányban, hogy tessék nemet mondani az összes brüsszeli szankcióra, majd Viktorotok kiment Brüsszelbe, és jól megszavazta az összes szankciót, szembemenve és leszarva a konzultáció eredményét, azaz a ti véleményeteket. Ennyit ér a nemzeti konzultáció, ennyire érdekli az Orbán-kormányt a választói véleménye: le se szarja.

ma 15:37
 9/10 anonim ***** válasza:
72%
Bizony, sajnos elég sok ahhoz, hogy e gengszterek leszívják a maradék vért is mindenkiből, akit elérnek. Azokból is, akik lelkesednek értük.
ma 15:39
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Kitöltöttem. Bár lehetne puhább papírból....
ma 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!