Más is úgy érzi, hogy kötelességünk kitölteni a Nemzeti Konzultációt?
Igen, vannak hozzád hasonlók.
Én nem szeretem, ha hülyének néznek, ezért nem töltöttem ki se korábban, se most.
Szrnak a te véleményedre. Korábbi konzultációt is bizonyítottan elcsalták.
Nem töltöm ki, mert nem hiszek az irányított kérdésekre adott válaszok kiértékelésének rendszerében.
Nem sok van már hátra, bármit is tesznek itt az emberek, mindig előkerül az ügyeletes b@rom, aki rácáfol arra, hogy nincs már lejjebb!
De van - és ebből már tartósabb ideje elegem van!
Tölts ki helyettem is egyet, ha van kedved, mert engem már nem érdekelnek az ilyen színjátékok!
"Többször volt olyan, hogy nemet szavaztunk a konzultáción egy kérdésre és nem is vezette be a kormány."
Igen? Akkor sorold őket, Kérdező!
Én csak olyanra emlékszek, a 2022-es, szankciós konzultáció kapcsán, hogy jól megszavaztátok 97% fölötti araányban, hogy tessék nemet mondani az összes brüsszeli szankcióra, majd Viktorotok kiment Brüsszelbe, és jól megszavazta az összes szankciót, szembemenve és leszarva a konzultáció eredményét, azaz a ti véleményeteket. Ennyit ér a nemzeti konzultáció, ennyire érdekli az Orbán-kormányt a választói véleménye: le se szarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!