Hogyan legyek jóban párom kamasz lányával?
Nagyon nehezen találom meg párom kamasz lányával a közös nevezőt, nem veszekszünk, csak elkerüljük egymást,nem szólunk egymáshoz csak amennyit muszáj,illetve ha az apja közelít felém csúnyán néz ránk. Ha kettesben maradunk akkor kicsit nyit felém de következő pillanatban megint másvilág!
Már a próbálkozásaim elutasítása után őszintén kicsit én is kezdek rá neheztelni ami nem tudatos. Hogy fordíthatnám vissza, vagy hozhatnám egy normális szintre a viszonyt?
Öszintén szólva egy kamasz gyerek a saját szüleivel is ilyen.
Emellett feltehetöen valamennyire féltékeny rád.
Nem derül ki, mióta vagytok egy pár, mióta éltek együtt, mennyi idös a gyerek, ez sem lényegtelen.
Alapesetben csak azt tudom mondani, ne eröltesd, legyél vele udvarias, mint mindenki mással, ha nem ellenséges, az már elöny, idövel meg lehet, hogy közelebb kerültök egymáshoz, ha nem, az sem akkora tragédia.
Én 14 voltam, amikor apám beköltöztette az új nőjét... és én nem akartam tőle mást, mint hogy hagyjon engem békén, és ne próbálja játszani az anyámat.
Szerintem ne erőltesd, ha szimpatikus vagy a gyereknek, úgyis nyitni fog feléd. Ha nem, akkor pedig nem tudsz mit csinálni. Ha már békével meg tudtok lenni egymás mellett, az teljesen jó.
Nem szabad elfelejteni, hogy nem ő választott téged, hanem az apja.
Semmiképp ne akarj vele anya-lánya kapcsolatot.
Kamasz, sokminden van a fejében, lehet köztük az is, hogy: "itt van ez az új nő aki az anyámat akarja játszani"
Próbálj inkább barátsága kerülni vele. Menjetek el esetleg ketten moziba, olyan filmre amit ő szeretne. Lehet az téged hidegen hagy, viszont 1.5-2 órát ki lehet bírni. És ezzel el lehet indítani egy beszélgetést vele, majd fokozatosan közelebb kerülni.
Lehet nem jön össze, de te megpróbáltad. Ellenséges semmiképp ne legyél vele, kamaszkor elmúlik, de ha ellenséges vagy arra emlékezni fog.
Vagy ha mondjuk szereti a csokit/gumicukrot vagy ilyesmit, akkor egyszer vegyél neki.
Akár egyél te és direkt kínáld meg, aztán ha kér akkor onnantól tudsz beszélgetni vele miközben megeszitek.
Ezek tényleg csak tippek, de hátha segíteni tudom
Apuka özvegy volt, amikor összejött veled, vagy elvált?
Ha elvált (főleg ha esetleg miattad), akkor igaza van a lánynak, hogy nem hajlandó tudomást venni rólad, semmit sem tudsz tenni, csak kitérni az útjából.
Ha özvegy, tehát a lány édesanyja meghalt, és utána kerültél a családba, akkor jobb a helyzeted. Próbálj meg barátkozni a lánnyal, de nem erőszakosan, mindig te alkalmazkodj hozzá (és nem fordítva), mert te vagy a jövevény a családban, és ne próbálj meg szülőt játszani. Ekkor van esélyed a jó kapcsolatra, de ez egy hosszú, lassú folyamat, hónapokba is telhet. Ha viszont egy egész év után sem fogad el téged valamiért, akkor már nem is fog és magadban keresd az okát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!