Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan legyek jóban párom...

Hogyan legyek jóban párom kamasz lányával?

Figyelt kérdés

Nagyon nehezen találom meg párom kamasz lányával a közös nevezőt, nem veszekszünk, csak elkerüljük egymást,nem szólunk egymáshoz csak amennyit muszáj,illetve ha az apja közelít felém csúnyán néz ránk. Ha kettesben maradunk akkor kicsit nyit felém de következő pillanatban megint másvilág!

Már a próbálkozásaim elutasítása után őszintén kicsit én is kezdek rá neheztelni ami nem tudatos. Hogy fordíthatnám vissza, vagy hozhatnám egy normális szintre a viszonyt?

febr. 2. 15:53
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
43%
Attól, hogy nem szeretted el, a lány fejét még telebeszélhette azzal az anyja. Ha a párod ezt mondta, akkor nem kellett volna összeköltöznöd vele. Elég nagy hiba egy pasitól, ha a gyereke parancsol neki.
febr. 2. 17:45
 12/32 A kérdező kommentje:
igen ezt sajnos én is így gondolom ...de mikor ezt mondom támadásnak veszi a gyereke felé tőlem
febr. 2. 17:51
 13/32 anonim ***** válasza:
80%

"apuka többször is a tudtomra hozta, hogy ha a lány nem adja áldását ránk akkor nekem mennem kell a lecsóba."

Itt b.sztam volna ki a pitsába.

febr. 2. 18:09
 14/32 anonim ***** válasza:
25%
Végre egy jó apuka. 🥰
febr. 2. 18:10
 15/32 anonim ***** válasza:
76%
Ez nem egy jó apa, hanem egy sz.r "apa".
febr. 2. 18:11
 16/32 anonim ***** válasza:
24%
Ez relatív gondolata mindenkinek 🥰
febr. 2. 18:12
 17/32 A kérdező kommentje:
De miért írjátok ezt? Azért mert van gyereke és apuka attól még mint felnőtt önálló ember nm érdemli meg a boldogságot és a szerelmet? Majd ha a lány lesz szerelmes akkor ő is kirúgja a pasiját apuka miatt? Nem rosszban akarok lenni, én nem az anyja akarok lenni, csak egy jó kapcsolatot szeretnék. Tudom, hogy én vagyok a csapat leggyengébb láncszeme de ennek így kell lenni örökké? Nem lehetünk csapat? Ha apuka szeret de a lány azt mondja hogy nem tetszik a hajam és mennem kell akkor nekem ezt el kell fogadnom? Mondjuk jahh más opcióm nincs
febr. 2. 18:16
 18/32 anonim ***** válasza:
72%
Keress gyerek nélküli pasit.
febr. 2. 18:22
 19/32 anonim ***** válasza:
69%
#18 Igazad van kérdező, teljes mértékben. De ha a pasi ilyen idiótán gondolkodik akkor nem tudsz mit tenni vele. Inkább tartsd meg az önbecsülésedet, nem neked kell pitizned egy tinipitsának! A pasi minden kapcsolatát tönkreteheti a lánya, ha azt az apja hagyja, te viszont találhatsz egy ennél sokkal jobb embert is.
febr. 2. 18:24
 20/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat :)
febr. 2. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!