Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kamasz lányok! Ti szégyenlőse...

Kamasz lányok! Ti szégyenlősek vagytok anyukátok előtt?

Figyelt kérdés
Például strand,szauna után,ha zuhanyzóba vagytok és anyukátok is ott van mertek meztelenül lenni?

#meztelen #kamasz #tieznéves
okt. 8. 14:51
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Igen. Ki is röhögne, ha nem mernék. De nem nézegetjük se egymást, se másokat. Csak gyorsan letusolunk, felöltözünk.
okt. 8. 14:56
 2/8 anonim ***** válasza:
63%
Heti családi meztelenkedésre izguló kérdés pipa
okt. 8. 15:01
 3/8 anonim ***** válasza:
63%
Figyelj, kérdező, nem unod már? Ez a héten már a negyedik meztelenkedős kérdésed és még csak kedd van.
okt. 8. 15:23
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Én nem vagyok a családtagok előtt szégyenlős. Mire felnőttem láttak már eleget, nem bámuljuk egymást meg nem állandóan vagyunk meztelenek, de ha úgy esik akkor úgy esik.
okt. 8. 15:34
 5/8 A kérdező kommentje:

Honnan veszitek,hogy nem unom még?...

Ez az első kérdés amit kiírtam!

Egyébként is a honlap szlogenje,hogy amit máshol nem mertél.

okt. 8. 15:48
 6/8 anonim ***** válasza:
17%
Igen, az vagyok.
okt. 8. 16:11
 7/8 anonim ***** válasza:
65%
Én fiú vagyok de nem vagyok szégyenlős anyum előtt. Gyakran szoktunk meztelenül lenni itthon is. Szeretünk nudizni.
okt. 8. 18:06
 8/8 anonim válasza:
100%
Értelmetlen lenne szégyellni magam. Tőle tanultam a menstruációval vagy pl. a szőrtelenítéssel kapcsolatos praktikákat. Hozzá fordultam, amikor először szerettem volna melltartót, és lehetne sorolni, hányszor látott már alsónemű nélkül. Ezek után mit szégyelljek előtte? Senki sem meztelenkedik szándékosan, de ha úgy adódik semmi probléma nincs belőle, ha úgy lát.
okt. 9. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!