Hova és miket engedtek a tini gyerekeiteknek?
Az olyan szülőktől kérdezem akiknek 17-18 éves gyerekük van. Este meddig kell hazaérjen?
Elengeditek bulizni? Milyen szabályokat tartotok be velük? Hètvégente családdal vagy barátokkal töltik?
Megvan a magához való esze, mehet bárhová bármeddig, annyi a kitétel, hogy tudjam hová megy és nagyjából kivel/kikkel.
Ha változik valami, vagy tovább marad, akkor ír. Működik nálunk.
Gyakorlatilag nem tudok neki semmit sem megtiltani.
Pont ezért igyekeztem jó kapcsolatot kialakítani vele az évek alatt, és így tudom hogy hova és kikkel megy.
Közben pedig ír, hogy jól van.
Két kamaszom van, a nagyobbik megbízható bárhová elengedem. De addig ameddig nem iszik vagy bármi történik.
Kisebbik már más, szeleburdi, mindenbe bele lehet vinni. Sajnos volt már detoxban is osztálykiránduláson ittak. Őt sehova nem engedem el
17 éves koromban volt egy félév amikor minden egyes szombaton mentünk bulizni. Nagyon sokszor reggelig.
Én megbízható, normális gyerek voltam, aki soha nem volt részeg sem.
Nem kellett időre hazaérnem, viszont elvárták, hogy ésszel legyek, szóljak ha baj van és jönnek értem.
Aztán fél év után vége lett a nagy buli korszakomnak.
Azt mondta anyukàm neki rosszabb ha azt beszéljük meg 1 óra és valami miatt nem érek haza.
15 eves kortol diakmunkaztak. Leginkabb suli utan este hetvegen. Ha megtiltom h 21 utan elmaradjon akkor nem tudott volna menni meloba. Ott 22:00kor vegeztek. Kesobb mar ejszkaztak is.
Megbizhatoak ha kestek szoltak.
Sajnos világszerte rengeteg ember tűnik el nyomtalanul, meglett férfiak is, 29 éves férfi, 32 éves nő, 40 évesek, meglett egészséges emberek. Tinik is bulikról kilépve. Erdekes mód a rendőrség hamar lemond a keresésükről. Nem tudni milyen körök vannak ebbe benne. Autókba rángatjak őket gondolom, mikor kihaltabb helyen vannak.
Veszélyes a mai világ!
Hiába megbízható valaki, könnyen kerulhet bajba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!