Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hova és miket engedtek a tini...

Hova és miket engedtek a tini gyerekeiteknek?

Figyelt kérdés

Az olyan szülőktől kérdezem akiknek 17-18 éves gyerekük van. Este meddig kell hazaérjen?

Elengeditek bulizni? Milyen szabályokat tartotok be velük? Hètvégente családdal vagy barátokkal töltik?

nov. 5. 16:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem, ez család függő. Most nyilván nem fogom őt elengedni 17 évesen hajnalig bulizni, de 18 évesen már felnőtt.
nov. 5. 16:36
 2/19 anonim ***** válasza:
97%
Megbízható gyerek voltam, 17-8 évesen bulizhattam bármeddig. Ha nem ők jöttek értem vagy barátnőmnél aludtam írnom kellett ha hazaértünk és ennyi. De én tényleg nem sokat buliztam, kisvárosban laktunk
nov. 5. 17:09
 3/19 anonim ***** válasza:
96%

Megvan a magához való esze, mehet bárhová bármeddig, annyi a kitétel, hogy tudjam hová megy és nagyjából kivel/kikkel.

Ha változik valami, vagy tovább marad, akkor ír. Működik nálunk.

nov. 5. 17:56
 4/19 anonim ***** válasza:
97%

Gyakorlatilag nem tudok neki semmit sem megtiltani.

Pont ezért igyekeztem jó kapcsolatot kialakítani vele az évek alatt, és így tudom hogy hova és kikkel megy.

Közben pedig ír, hogy jól van.

nov. 5. 17:59
 5/19 anonim ***** válasza:
81%

Két kamaszom van, a nagyobbik megbízható bárhová elengedem. De addig ameddig nem iszik vagy bármi történik.

Kisebbik már más, szeleburdi, mindenbe bele lehet vinni. Sajnos volt már detoxban is osztálykiránduláson ittak. Őt sehova nem engedem el

nov. 5. 18:12
 6/19 anonim ***** válasza:
89%
16 éves lesz a fiúnk. Igazából nincs különösebb tiltás. Mehet bulizni, kirándulni. Nemrég volt külföldön is, szervezett buszos utazáson. Oda a barátnőjével ment (mondjuk Ő már 18 éves). Amúgy a telefonja be van állítva, látjuk hol van.
nov. 5. 18:55
 7/19 anonim ***** válasza:
97%

17 éves koromban volt egy félév amikor minden egyes szombaton mentünk bulizni. Nagyon sokszor reggelig.

Én megbízható, normális gyerek voltam, aki soha nem volt részeg sem.

Nem kellett időre hazaérnem, viszont elvárták, hogy ésszel legyek, szóljak ha baj van és jönnek értem.

Aztán fél év után vége lett a nagy buli korszakomnak.

Azt mondta anyukàm neki rosszabb ha azt beszéljük meg 1 óra és valami miatt nem érek haza.

nov. 5. 18:59
 8/19 anonim ***** válasza:
90%

15 eves kortol diakmunkaztak. Leginkabb suli utan este hetvegen. Ha megtiltom h 21 utan elmaradjon akkor nem tudott volna menni meloba. Ott 22:00kor vegeztek. Kesobb mar ejszkaztak is.

Megbizhatoak ha kestek szoltak.

nov. 5. 19:32
 9/19 anonim ***** válasza:
6%

Sajnos világszerte rengeteg ember tűnik el nyomtalanul, meglett férfiak is, 29 éves férfi, 32 éves nő, 40 évesek, meglett egészséges emberek. Tinik is bulikról kilépve. Erdekes mód a rendőrség hamar lemond a keresésükről. Nem tudni milyen körök vannak ebbe benne. Autókba rángatjak őket gondolom, mikor kihaltabb helyen vannak.

Veszélyes a mai világ!

Hiába megbízható valaki, könnyen kerulhet bajba!

nov. 5. 20:49
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
18 éves a lányom, oda megy ahova akar és azt sem mondom meg, mikorra érjen haza. Tavaly még szinte minden hétvégén mentek bulizni, idén sokkal többet kell tanulnia, így már ritkábban jár el. Azt mindig elmondja, hogy kikkel megy és hova (bár ezt látom is a telefonomon, mert szerinte tök jó, hogy látja hol vannak a barátnői, így velem is bekapcsolta) illetve megbeszéljük hogy kell-e menni értük, vagy mivel jutnak haza.
nov. 5. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!