Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám az új nője mellett áll...

Apám az új nője mellett áll ki ez igazságos?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok apámnak 5 éve van egy másik felesége. Anyám 10 éve nem él velünk. Azért nem dolgozok mert a jogosítványt csinálom aztán irány Németországba a pasimmal. Alig várom hogy meglegyen a jogsim és elhúzzak innen. A felesége nincs tekintettel rám reggel 9-kor elkezd zörögni meg porszívózni. Akkor főz amikor nekem is kellene a konyha és kiválogatja a szennyesből a ruháim és azokat nem mossa ki a többi szennyessel. Pl.: ha van a szennyesben egy farmerem direkt otthagyja. Mama velünk lakik és ő sem kedveli nem ad semmit bele a számlákba szerintünk és csak eltartatja magát apával. Apán spórol és vett magának házat azt felújította már majdnem kész csomó dolgot apa csinált ott mert oda akar költözni apával. De semmi nem lesz apa nevén. Apának folyamatosan panaszkodik rólam hogy miattam nem tud főzni mert a konyhában vagyok vagy nem tud fürdeni mert pont én is fürdök. Mikor reggel megy dolgozni nem vigyáz arra hogy csendben menjen el mindig felkelek rá szóltam neki de nem változott semmi mintha direkt provokálna. Apa mikor dolgozni megy arra soha nem ébredek fel érdekes. Minden körülötte forog apával nem tudok beszélni erről mert az ő pártját fogja mamának szoktam elmondani ha bajom van és szerinte igazam van. Ő jött ide később alkalmazkodjon ő nem nekem kell szerintem hozzá alkalmazkodni. Remélem hamar el is költöznek vagy mi megyünk ki párommal hamarabb németbe. De annyira rossz hogy szétszedte a családot mama miatta itt fog maradni egyedül ha rosszul lesz vagy valami észre se veszi senki és mielőtt ő idejött volna apa többet foglalkozott velem most meg semmit. Szerintetek ha leülök velük egy asztalhoz beszélni változik majd valami? Mert volt hogy apának próbáltam mondani de nem foglalkozik vele védi nagyon.
2023. jan. 25. 14:38
 61/108 Darius- ***** válasza:
12%

Reggel 9-kor porszivozik- éppen dolgozik, méghozza késon, csinalhatna korabban is joggal

Kivalogatja a szennyesbol a ruhaid- valoban nem szép, kérdés csak sajat maganak mos ilyenkor vagy az apadét is kimossa.

Ha az apad oda akar koltozni az uj hazba akkor segitsen is a karbantartasaban. Viszont nem artana egy dokumentum arrol, hogy részesulni is fog belole vagy legalabb lakhat ott. Manapsag nem lehet megbizni senkiben. Ha az apad igy is aldoz az uj hazra, akkor hulye.

Furcsa, hogy nem anyaddal élsz, valami nagyon rosszat tehetett, hogy igy van. Ezért az a gyanum, hogy az anyad miatt tortént a valas. Legtobb esetben a gyerek az anyaval él.

Ha apad uj parja szélhamos, nem az altalad leirt példak miatt az, ezek csak mindennapi cselekmények, az igaz nem igazan akar a kedvedben jarni, de el vagy kényeztetve.

Probald magy kicsit tagolni a mondatokat, mert borzalom megérteni, vesszokkel , ponttal.

2023. jan. 25. 18:49
 62/108 anonim ***** válasza:
93%

Remélem ez csak egy rossz vicc.

Nem dolgozol, mert csinálod a jogsit?😂 Wtf. Az összes barátom/ismerősöm munka vagy suli MELLETT csinálta a jogsit, ahogy szerintem az emberek túlnyomó többsége. A kettő nem zárja ki egymást, szóval ez elég béna és olcsó kifogás.

Apád meg nem “új nője” van, hanem FELESÉGE, akivel 5 éve együtt van. Teljesen természetes, hogy az ember igényli a privát szférát a házastársával, el nem tudnám képzelni, hogy ne külön kettesben éljünk a férjemmel. Az meg külön vicces, hogy sajnálod itt a mamát, hogy jaj egyedül marad, mert a csúnya gonosz nő a férjével szeretne élni, miközben te egy komplett másik országba költözöl. Apud még így is közelebb hozzá, de ha ennyire sajnálod a mamát, akkor maradj szépen itthon mellette és éljetek együtt. Te, mama és a barátod. Vagy az már nem tetszik…?

Pofámról lesülne a bőr, hogy ennyi idősen nemhogy nem dolgozok, mert apuci által fizetett jogsira járok, de még otthon sem teszek odébb egy gyufaszálat, cserébe hisztikézek, ha van akinek van igénye a tiszta, kulturált környezetre. Fordítva ülsz azon a bizonyos lovon. Nagyon.

2023. jan. 25. 18:55
 63/108 anonim ***** válasza:
89%
9 éves korom óta rendbe rakom a konyhát étkezések után. Sőt, kapaszkodj meg, az én anyámnak 9 éves korában nyomták kezébe a szakácskönyvet, hogy mostantól főzhet a családra. Te meg azon hisztizel, hogy 22 éves létedre se munkát, se elfoglaltságod, de délelőtt 9-kor felébredsz???
2023. jan. 25. 19:01
 64/108 anonim ***** válasza:
95%
Kamu. Biztos van ilyen életképtelen és ostoba ember, de hogy ennyire adott legyen minden, amibe bele lehet kötni... aztán a kérdező eltűnik. Kiírta, aztán olvasgatja a válaszokat.
2023. jan. 25. 19:09
 65/108 anonim ***** válasza:
95%

Én is hajlok mmár arra, hogy ez kamu kérdés.

Van akinek ez örömet okoz, hogy kiír egy provokáló történetet és a napja fénypontja, hogy a kommenteket olvassa.

2023. jan. 25. 19:33
 66/108 anonim ***** válasza:
91%

Reggel 9-kor...

Miatta marad a mamád egyedül, de te 6x írod le, hogy mész "németbe"

2023. jan. 25. 20:56
 67/108 anonim ***** válasza:
91%

Napi 8 órában tanulsz vezetni, hogy nem tudsz mellette dolgozni? Hány ezer óra után tervezed a vizsgát?

Komolyan képes voltál azért felmondani a munkahelyeden, hogy csak a jogsira kelljen figyelned? Ha pedig soha életedben nem dolgoztál, akkor nehogy már a jogsira fogd, hogy most sem dolgozol.

2023. jan. 25. 21:11
 68/108 anonim ***** válasza:
84%

A felesége végzi a házi munkát, ha jól értettem, ami ugyanúgy munka, csak fizetetlen, tehát nem csak úgy eltartatja magát, hanem a tradicionális családmodellt tartja jónak, amivel gondolom apudnak sincsen baja.

Reggel 9? Én még nyári szünetben is maximum 8 órakor felkeltem már, és már általános iskolásként is segítettem a házi munkába. Te szoktál segíteni a mostoha anyudnak? Csak mert az, hogy a te ruháidat direkt nem mossa ki, nem lehet, hogy egy egészen "enyhe" utalás arra, hogy az apuci által fizetett jogsin, meg a pasidon kívül mással is kéne foglalkozni? Vannak egyszerűbb házimunkák. Ha egy 10 éves gyerek simán képes arra, hogy el pakol maga után, rendbe tartja, takarítja a szobáját, el tud mosogatni, teregetni, meg ruhát a mosáshoz külön válogatni, fehérneműket válogatni, zoknikat össze pározni, törölgetni, porszívózni, felsöpörni, felmosni, akkor te 20 évesen miért nem vagy erre képes?

Apud felesége egyedül csinálja ezeket valószínűleg, és ezen kívül még a fürdőszobát is kell takarítani, meg főzni és még jópár dolgot megtesz azért, hogy jó legyen nektek.

Azt pedig, hogy miért apudékra fújsz, hogy egyedül hagyják a mamádat, nem igazán értem. Te is ugyanúgy a pároddal mész el, csak jóval messzebbre.

Ha én te lennék, nagyon elkondolkoznék azon, hogy mekkora hisztérika vagyok, és hogy minek verem a tantumot ennyire, főleg úgy, hogy a család többi tagjához képest én vagyok a legjobb helyzetben, mert semmit nem csinálok.

2023. jan. 25. 21:42
 69/108 anonim ***** válasza:
91%

"tehát nem csak úgy eltartatja magát, hanem a tradicionális családmodellt tartja jónak, "

Lófszt, hát éjszakai műszakban is dolgozik a nő. Itt egyedül a kérdező mereszti a pcsaját meg dirigál.

2023. jan. 25. 21:46
 70/108 anonim válasza:
91%
Reggel 9? Inkább délelőtt 9. Én 5:30-kor kelek...:O
2023. jan. 25. 21:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!