Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám az új nője mellett áll...

Apám az új nője mellett áll ki ez igazságos?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok apámnak 5 éve van egy másik felesége. Anyám 10 éve nem él velünk. Azért nem dolgozok mert a jogosítványt csinálom aztán irány Németországba a pasimmal. Alig várom hogy meglegyen a jogsim és elhúzzak innen. A felesége nincs tekintettel rám reggel 9-kor elkezd zörögni meg porszívózni. Akkor főz amikor nekem is kellene a konyha és kiválogatja a szennyesből a ruháim és azokat nem mossa ki a többi szennyessel. Pl.: ha van a szennyesben egy farmerem direkt otthagyja. Mama velünk lakik és ő sem kedveli nem ad semmit bele a számlákba szerintünk és csak eltartatja magát apával. Apán spórol és vett magának házat azt felújította már majdnem kész csomó dolgot apa csinált ott mert oda akar költözni apával. De semmi nem lesz apa nevén. Apának folyamatosan panaszkodik rólam hogy miattam nem tud főzni mert a konyhában vagyok vagy nem tud fürdeni mert pont én is fürdök. Mikor reggel megy dolgozni nem vigyáz arra hogy csendben menjen el mindig felkelek rá szóltam neki de nem változott semmi mintha direkt provokálna. Apa mikor dolgozni megy arra soha nem ébredek fel érdekes. Minden körülötte forog apával nem tudok beszélni erről mert az ő pártját fogja mamának szoktam elmondani ha bajom van és szerinte igazam van. Ő jött ide később alkalmazkodjon ő nem nekem kell szerintem hozzá alkalmazkodni. Remélem hamar el is költöznek vagy mi megyünk ki párommal hamarabb németbe. De annyira rossz hogy szétszedte a családot mama miatta itt fog maradni egyedül ha rosszul lesz vagy valami észre se veszi senki és mielőtt ő idejött volna apa többet foglalkozott velem most meg semmit. Szerintetek ha leülök velük egy asztalhoz beszélni változik majd valami? Mert volt hogy apának próbáltam mondani de nem foglalkozik vele védi nagyon.
2023. jan. 25. 14:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/108 anonim ***** válasza:
94%

"Dolgozik de apán spórol hogy kevesebbet kelljen költenie mert apa sok mindent fizet."

Na, de Te is apádon spórolsz, nem? :)

A nője legalább kiszolgálja és nem lép le Németbe.

2023. jan. 25. 15:03
 22/108 A kérdező kommentje:
Apa fizeti a jogsim és ha kint dolgozok vissza is fogom fizetni. Szerintem ez még elfogadható hogy támogatja a gyerekét.
2023. jan. 25. 15:03
 23/108 anonim ***** válasza:
94%
A támogatás elfogadható, cserébe nem kéne még neked ugatnod mindenkivel.
2023. jan. 25. 15:05
 24/108 anonim ***** válasza:
92%

"Szerintem ez még elfogadható hogy támogatja a gyerekét."

és neked, mint gyerekének, nem kellene támogatnod inkább az apád boldogságát ?!

2023. jan. 25. 15:05
 25/108 anonim ***** válasza:
96%
Tőled meg elvárható lenne a minimális alázatosság ha már felnőttként eltartanak, nem dolgozol, csak otthon döglesz meg fizetik a jogsid is.
2023. jan. 25. 15:07
 26/108 A kérdező kommentje:
Az nem szemétség hogy egy szem farmert a szennyeskosárban hagy? Direkt provokál. Nem hiszem el hogy pont az nem fért bele a mosógépbe.
2023. jan. 25. 15:08
 27/108 anonim ***** válasza:
94%

Én azt gondolom, hogy a kérdező hálás lehetne a jó dolgáért és össze tehetné a két kezét, hogy a nő még nem ugatott be neki.

Szerintem nem lehet könnyű egy ilyen lánnyal egy fedél alatt.

és az sem biztos, hogy a pasijával minden sikerül külföldön.

Mi van, ha haza kell jönni, nem lenne jobb egy békés, szerető családi légkört hátra hagyni, mint ezt az ellenségeskedőset ?!

A kérdező pozitívabb hozzáállásával szerintem béke lehetne.

2023. jan. 25. 15:08
 28/108 anonim ***** válasza:
94%

27: és mi van, ha tényleg nem fért bele?

vagy azon kellene elgondolkodni, hogy nem-e te provokáltad előbb?

Te hogy viselkedsz vele ?

Nem ő tehet arról, hogy a szüleid szétmentek.

Te viszont nagyban tehetsz arról, hogy megkönnyítsd mindnyájatok életét.

Beszéld meg a nővel, hogy legközelebb a te szennyesed is rakja már be, mert neked nem megy...

vagy akkor intézd magad.

Ezt a kis időt, már bírd ki!

2023. jan. 25. 15:11
 29/108 anonim ***** válasza:
95%
a farmer kerdeshez: ha csak nem hasznal szinfogot, nem teheti be a tobbi ruhahoz a gepbe, de legjobb kulon mosni. amugy te is megcsinalhatnad szerintem, nem apad felesegetol kene elvarni, aki mellesleg 5 eve az es nem az "uj noje", de nem is a te kiszolgalo szemelyzeted es cseleded. mi lesz veled igy nemetben?
2023. jan. 25. 15:13
 30/108 anonim ***** válasza:
93%

A kérdező elvileg egy felnőtt ember, miért kellene rá mosni ?

Én nem is hagynám, hogy más mossa a szennyesemet.

Nekem ne fogdossa vadidegen nő a bugyijaimat, se a farmeromat! :D

2023. jan. 25. 15:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!