Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám az új nője mellett áll...

Apám az új nője mellett áll ki ez igazságos?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok apámnak 5 éve van egy másik felesége. Anyám 10 éve nem él velünk. Azért nem dolgozok mert a jogosítványt csinálom aztán irány Németországba a pasimmal. Alig várom hogy meglegyen a jogsim és elhúzzak innen. A felesége nincs tekintettel rám reggel 9-kor elkezd zörögni meg porszívózni. Akkor főz amikor nekem is kellene a konyha és kiválogatja a szennyesből a ruháim és azokat nem mossa ki a többi szennyessel. Pl.: ha van a szennyesben egy farmerem direkt otthagyja. Mama velünk lakik és ő sem kedveli nem ad semmit bele a számlákba szerintünk és csak eltartatja magát apával. Apán spórol és vett magának házat azt felújította már majdnem kész csomó dolgot apa csinált ott mert oda akar költözni apával. De semmi nem lesz apa nevén. Apának folyamatosan panaszkodik rólam hogy miattam nem tud főzni mert a konyhában vagyok vagy nem tud fürdeni mert pont én is fürdök. Mikor reggel megy dolgozni nem vigyáz arra hogy csendben menjen el mindig felkelek rá szóltam neki de nem változott semmi mintha direkt provokálna. Apa mikor dolgozni megy arra soha nem ébredek fel érdekes. Minden körülötte forog apával nem tudok beszélni erről mert az ő pártját fogja mamának szoktam elmondani ha bajom van és szerinte igazam van. Ő jött ide később alkalmazkodjon ő nem nekem kell szerintem hozzá alkalmazkodni. Remélem hamar el is költöznek vagy mi megyünk ki párommal hamarabb németbe. De annyira rossz hogy szétszedte a családot mama miatta itt fog maradni egyedül ha rosszul lesz vagy valami észre se veszi senki és mielőtt ő idejött volna apa többet foglalkozott velem most meg semmit. Szerintetek ha leülök velük egy asztalhoz beszélni változik majd valami? Mert volt hogy apának próbáltam mondani de nem foglalkozik vele védi nagyon.
2023. jan. 25. 14:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/108 anonim ***** válasza:
94%

és segítettük egymást

Te eddig mit segítettél rajtuk? Mert most még magamon se.

Éjjel nem is kell zörögni. Aludni kell. 9-kor már nappal van, neki meg van házimunka, amit el kell végezni. De mondd neki, hogy ne főzzön, ne mosson és ne porszívózzon, te délben kelsz és marhára ráérsz úgyis, elvégzel mindent, akkor nem zavar fel 9-kor. Hm?

2023. jan. 25. 14:54
 12/108 anonim ***** válasza:
86%
*magadon se
2023. jan. 25. 14:55
 13/108 anonim ***** válasza:
94%

"Én se kezdek zörögni mikor éjszakás mert abból biztos balhé lenne ennyit ő is megtehetne hogy megvárja hogy felébredjek."

Na, de ha a nő dolgozik, akkor valszeg ő nem akkor végzi a házi munkát, amikor akarja, hanem akkor, amikor ideje van rá és valszeg nem ér rá megvárni, amíg te felkelsz, hiszen gondolom, hogy porszívózás után még főznie is kell, esetleg bevásárolni, mosni, teregetni, kiszolgálni apádat stb.

"És még mi alkalmazkodjunk hozzá."

Az alkalmazkodás kölcsönös kellene, hogy legyen...

2023. jan. 25. 14:56
 14/108 anonim ***** válasza:
91%
#9 Ez elképesztő hozzáállás lenne még egy felnőttől is. Mellesleg megsúgom: aki álmos, az alszik, pont. Nemhogy örülnél, hogy felébredsz, annyival több időd tudsz hasznosan tölteni.
2023. jan. 25. 14:57
 15/108 anonim ***** válasza:
93%

Most dolgozik vagy eltartatja magát ?

Amúgy meg ha emberek együtt élnek, akkor alkalmazkodni kell mindkét félnek.

Csak a másik oldalról írtál negatívumot, arról nem, hogy te mit teszel azért, hogy zökkenőbbmentes legyen a kapcsolatotok.

2023. jan. 25. 14:58
 16/108 A kérdező kommentje:
Dolgozik de apán spórol hogy kevesebbet kelljen költenie mert apa sok mindent fizet.
2023. jan. 25. 14:59
 17/108 anonim ***** válasza:
94%
ha nem dolgozol, teged is eltartanak. amugy nem mindegy? lehetne rosszabb is. majd nemetben ugy elsz, ahogy akarsz es csak a pasidhoz kell alkalmazkodni. ;-)
2023. jan. 25. 15:00
 18/108 anonim ***** válasza:
92%

Eltartanak, innentől kezdve nekem nem lenne ekkora pofám. Tudomtudom majd németben bezzeg...

Na de majd ott intézed a dolgaid egyedül. Addig is itt nem te vagy a főnök.

2023. jan. 25. 15:01
 19/108 anonim ***** válasza:
93%

A nő láthatóan dolgozik.

Te nem, hanem csak elvársz és követelsz.

Az, hogy te voltál ott előbb, még nem jogosít fel téged arra, hogy keresztbe tegyél apádnak és kibeszéld itt a nőjét, aki úgy tűnik, hogy többet tesz apádért, mint te, aki hamarosan le is lép a pasijával.

20/108 anonim ***** válasza:
96%
A te életedet, a jogsidat ki fizeti?
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!