Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám az új nője mellett áll...

Apám az új nője mellett áll ki ez igazságos?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok apámnak 5 éve van egy másik felesége. Anyám 10 éve nem él velünk. Azért nem dolgozok mert a jogosítványt csinálom aztán irány Németországba a pasimmal. Alig várom hogy meglegyen a jogsim és elhúzzak innen. A felesége nincs tekintettel rám reggel 9-kor elkezd zörögni meg porszívózni. Akkor főz amikor nekem is kellene a konyha és kiválogatja a szennyesből a ruháim és azokat nem mossa ki a többi szennyessel. Pl.: ha van a szennyesben egy farmerem direkt otthagyja. Mama velünk lakik és ő sem kedveli nem ad semmit bele a számlákba szerintünk és csak eltartatja magát apával. Apán spórol és vett magának házat azt felújította már majdnem kész csomó dolgot apa csinált ott mert oda akar költözni apával. De semmi nem lesz apa nevén. Apának folyamatosan panaszkodik rólam hogy miattam nem tud főzni mert a konyhában vagyok vagy nem tud fürdeni mert pont én is fürdök. Mikor reggel megy dolgozni nem vigyáz arra hogy csendben menjen el mindig felkelek rá szóltam neki de nem változott semmi mintha direkt provokálna. Apa mikor dolgozni megy arra soha nem ébredek fel érdekes. Minden körülötte forog apával nem tudok beszélni erről mert az ő pártját fogja mamának szoktam elmondani ha bajom van és szerinte igazam van. Ő jött ide később alkalmazkodjon ő nem nekem kell szerintem hozzá alkalmazkodni. Remélem hamar el is költöznek vagy mi megyünk ki párommal hamarabb németbe. De annyira rossz hogy szétszedte a családot mama miatta itt fog maradni egyedül ha rosszul lesz vagy valami észre se veszi senki és mielőtt ő idejött volna apa többet foglalkozott velem most meg semmit. Szerintetek ha leülök velük egy asztalhoz beszélni változik majd valami? Mert volt hogy apának próbáltam mondani de nem foglalkozik vele védi nagyon.
2023. jan. 25. 14:38
 71/108 anonim ***** válasza:
86%
Délelőtt 9-re egy átlag ember már kétszer elfáradt.
2023. jan. 25. 21:58
 72/108 anonim ***** válasza:
92%
A 9 az meg valoban reggel. 10-tol mondjuk, hogy delelott.
2023. jan. 25. 22:06
 73/108 anonim ***** válasza:
94%
Tökmindegy, azon hisztikézni hogy felébred valaki 9kor, nonszensz. Olvassá az ágyban baszki vagy csinálj amit akarsz, ha mar ki van nyalva a segged.
2023. jan. 25. 22:11
 74/108 anonim ***** válasza:
89%

Előfordul... Mondjuk úgy 50% felett 😂

Nem. Az a szemétség, hogy ő mos, takarít, miközben te egész nap otthon döglesz. A pofámról lesülne a bőr, ha az látná el a háztartást, aki dolgozik.

2023. jan. 25. 22:27
 75/108 anonim ***** válasza:
91%
Eléggé hisztizés szint.
2023. jan. 25. 22:30
 76/108 anonim ***** válasza:
91%

Van egy ötletem.

Nem marad egyedül a mama, ha te itthon maradsz. Apu meg pótanyu elköltöznek, tiéd a ház. Moshatsz, főzhetsz, takaríthatsz egyedül. Na?

2023. jan. 25. 22:31
 77/108 anonim ***** válasza:
77%

"Tied a ház"

Mármint ha ezeken felül fizeted a bérleti díját.

2023. jan. 25. 22:36
 78/108 anonim ***** válasza:
90%
A mamádat én is sajnálom. Idősen elnézed,hogy főz,mert te nem érsz rá.
2023. jan. 25. 22:38
 79/108 anonim ***** válasza:
58%

Mostohaanyakent irom:

9 ora nem koran orulj, hogy nem 6ra jar gyarba dolgozni es 4:30-kor all neki zorogni es takaritani :-D.

Apad azert nem csortet reggel, mert mint a legtobb ferfi kibas.ott igenytelen lehet, olyan ertelemben, hogy felkel, ruhat huz, benyom egy falatot a szajaba azt mar el is huz (lehet a mama csomagolja neki elore a szendvicset???), es "igyentelenseget" bizonyitja az is, hogy hat még mindig a mamajaval lakik felnott ferfi letere :-D.

Megnyugtatlak, ha te kelnel legkorabban es mennel valahova bizonyara te is pont ugya ilyen ha gosan zprpgnel, csortetnel es te se venned eszre magad vagy ha rad szolna, akkor neked allna feljebb. Sajnks ez szeretem-nem zseretem rokon, mostoha, szo.szedon tulmutato dolog egyszeruen ahol.tobb ember lakik egyutt ott bizony annak a lakotarsnak van elsobbsege, (mindenben), aki epp dolgozni megy. Vagy ha egy egyutt lako valamilyen szintu rokonsagban allokrol, akkor meg aki penzt keres vagy nyugdijat kap...mert a rezsit fizetni kell stb.

Még néhany csak az elso kiirasodra eszrevetel:

1. Nehez osszesporolni egy kulon lakasra vagy hazra ugy hogy apaddal lakik valaki, mikozben valojaban apad fog a szerelmehez koltozni es nem apad valahova el az anyukajatol. Tehat azt hiszem nagyon nem.vagy tisztaban aacsladod egyes tagjainak pontos vagyoni helyzetevel, ami nem is baj.

2. Te epp kirepulni keszulsz a csaladi feszkedbol, akkor ha elmesz es a pasidsal majd osszehazasodsz es kulon leszel sajat otthonotokba, akkor te szetrobbantottad az apukad es nagyid csladjat? Ugye, hogy nem csak felnosz/felnottel.

3. apad felnott ferfi, ha te elmesz ivareretten egy masik ivarerett ferfival es majd csalasotok lesz, akkor apadat magadhoz akarod venni es szeri ted ez egeszseges egyutteles lesz vajon a baratid mkt mondana egy ilyen felvetesre?

tehat igen apadnak az uj noje mellett kell kiallnia tobb okbol is: mert igy eljet vegre .ajd o is egy egeszseges felnott parkapcsolatban (azaz mamarol levallva es kulon hazban/lakasban + elete vegeig...remelve a noje halas lesz azert hogy a nem edes gyerekeivel szmeben megvedte es a partjat fogta. Nem tudom apad hany eves, de ma kb 78 ev a magyar ferfiak atlageletkora is igy ha most olyan 5p koruli akkor meg majdnem 30 evig bizonyara nem egyedul szeretne masztizni otthon meg tengodni egy nyugdijbol majd.

masreszt az elozmenyeket nem ismerjuk, de ez se baj.

Az erzodik, hogy még te erzed sertve magad, mert mondjuk a te farmerod felreteszi, de vajon emlekszel honnan indulhatott ez? En peldaul azutan tettem.kulon apa kicsi lanyanak a cuccait mosasnal, miutan rajottem csak en mosok, csak en teregetek, ha nem hajtogatok.vagy nem.teszek valamkt a szekrenybe, akkor az a foldon hever hetekig, soha egy koszonomot nem kapok, de ha veletlenul en valamit nem jol mosok vagy kihagytam aamosasbol (veletlenul!), akkor jon a durrogas es csattogas miert nem tiszta, hol.van, de mi lett vele. Egyszer probakepp nem mostam 1 hetig. Na apa kicsi lanyanak egyszercsak feltunt es mit csinalt fogta kivalogatta a ruhait es csakis kizarolag azokat kimosta amugy belelocsolva fel flakon oblitot a gepbe:-D akkor esett le minek torom en magam ki vagyok en neki? oh hat csak apa uj noje...utana kulonvalogattam a ruhait es felolem azt csinalt amit akart.

Hosszitavra javaslom ne izgasd magad ilyen hul?esegeken mikor ki foglalja a furdot es zorpg reggel, mert barmikor kenyszerulhetsz alberletbe , akar kulfdon is es akkor majd nezelodhetsz a multikulturalis egyuttelesben, es lehet visszasirod az apad baratnojet. Masreszt ha gyerekeid lesznek, akkor a nagymamakra hirtelen nagy szukseg szokott lenni es altalaban valahogy az oreg nenik mind szeretik a gyerekeket, tehat meg ha nem ks edesnagymama lesz nekik ez a no, azert hidd el jol fog még jonni😊 (jobban mint barmelyik edesnagypapa sajnos).

Igen igazsagos. Roviden. Meg ha bosszanto is.

2023. jan. 25. 22:55
 80/108 anonim ***** válasza:
20%
Utolsó mostohaanya válaszát adom. Korrekt. Nekem szimpi.
2023. jan. 25. 23:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!