Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám az új nője mellett áll...

Apám az új nője mellett áll ki ez igazságos?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok apámnak 5 éve van egy másik felesége. Anyám 10 éve nem él velünk. Azért nem dolgozok mert a jogosítványt csinálom aztán irány Németországba a pasimmal. Alig várom hogy meglegyen a jogsim és elhúzzak innen. A felesége nincs tekintettel rám reggel 9-kor elkezd zörögni meg porszívózni. Akkor főz amikor nekem is kellene a konyha és kiválogatja a szennyesből a ruháim és azokat nem mossa ki a többi szennyessel. Pl.: ha van a szennyesben egy farmerem direkt otthagyja. Mama velünk lakik és ő sem kedveli nem ad semmit bele a számlákba szerintünk és csak eltartatja magát apával. Apán spórol és vett magának házat azt felújította már majdnem kész csomó dolgot apa csinált ott mert oda akar költözni apával. De semmi nem lesz apa nevén. Apának folyamatosan panaszkodik rólam hogy miattam nem tud főzni mert a konyhában vagyok vagy nem tud fürdeni mert pont én is fürdök. Mikor reggel megy dolgozni nem vigyáz arra hogy csendben menjen el mindig felkelek rá szóltam neki de nem változott semmi mintha direkt provokálna. Apa mikor dolgozni megy arra soha nem ébredek fel érdekes. Minden körülötte forog apával nem tudok beszélni erről mert az ő pártját fogja mamának szoktam elmondani ha bajom van és szerinte igazam van. Ő jött ide később alkalmazkodjon ő nem nekem kell szerintem hozzá alkalmazkodni. Remélem hamar el is költöznek vagy mi megyünk ki párommal hamarabb németbe. De annyira rossz hogy szétszedte a családot mama miatta itt fog maradni egyedül ha rosszul lesz vagy valami észre se veszi senki és mielőtt ő idejött volna apa többet foglalkozott velem most meg semmit. Szerintetek ha leülök velük egy asztalhoz beszélni változik majd valami? Mert volt hogy apának próbáltam mondani de nem foglalkozik vele védi nagyon.
2023. jan. 25. 14:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/108 anonim ***** válasza:
88%

Te nem apáddal tartatod el magad felnőttként, véletlenül? Nem dolgozol, mert jogsit csinálsz? Egyelek meg, nem fáradsz el nagyon ettől nap mint nap?:)

Már 9-kor zörög a mostohád a konyhában és felriadsz? Jaj-jaj. Nem kell hajnalig nyomkodni a telódat, kislány.

Én se mosnám ki a farmerodat. Idődből kitelik.

Szerintem ők is alig várják, hogy meglegyen a jogsid és elhúzz a pasiddal Németországba. Nyűglődjön a lusta nőjével ő.

2023. jan. 25. 14:42
 2/108 A kérdező kommentje:
Nem hiszti hanem komolyan kérdezem. Köszi.
2023. jan. 25. 14:42
 3/108 anonim ***** válasza:
87%

Szerintetek ha leülök velük egy asztalhoz beszélni változik majd valami?

1-es kommentet írtam. De akkor válaszolok a kérdésedre is. Ülj le apáddal és mondd el neki ezeket. Úgy vág ki, hogy lábad nem éri a földet. Héderezzél a pasidnál addig is, míg hálaisten elhúztok. NÉmetországban is mereszteni fogod nonstop?

2023. jan. 25. 14:44
 4/108 anonim ***** válasza:
95%
Ne haragudj, a saját anyám egészen ovis korom óta pontban 9-kor kezdi klopfolni a rántott húst. Valamikor el kell végezni a háztartási munkát, és a délelőtt 9 az egyáltalán nincsen korán.
2023. jan. 25. 14:45
 5/108 anonim ***** válasza:
91%

Ha apád tényleg szereti a nőt, akkor igen, az!

Akit szeretünk, amellett kiállunk.

Te meg úgyis elmész, így csak ő marad neki.

Am. én sem értem, hogy mi a problémád, mert nem kell dolgoznod, csak jogsit csinálsz, így igazán ráérhetsz mosni magadra és 9-kor is nyugodtan felkelhetsz, örülj, hogy kiporszívóznak helyetted!

De legközelebb nyugodtan megkérheted szépen a mostohádat, hogy ha úgyis mos, akkor betenné-e a farmerodat is mellé, beférne-e még?

Ha nem, akkor majd kimosod, ha ő végzett.

Alkalmazkodni nem csak neki kell....

2023. jan. 25. 14:48
 6/108 anonim ***** válasza:
90%

Reggel 9kor gheciiiii 😂

Milyen sorsok nincsenek... 😢

2023. jan. 25. 14:50
 7/108 A kérdező kommentje:
Szerintem nem fair hogy én eddig itt laktam megvoltunk mamával meg apával tök sokat beszélgettünk és segítettük egymást aztán jött ez a nő és magasról tesz ránk. És még mi alkalmazkodjunk hozzá.
2023. jan. 25. 14:50
 8/108 A kérdező kommentje:
Én se kezdek zörögni mikor éjszakás mert abból biztos balhé lenne ennyit ő is megtehetne hogy megvárja hogy felébredjek.
2023. jan. 25. 14:51
 9/108 anonim ***** válasza:
93%
Jaj istenem, mennyire gyerek vagy :)
2023. jan. 25. 14:54
 10/108 anonim ***** válasza:
94%
Miért kéne neked 20 évesen reggel 9-ig aludni, mint egy csecsemőnek? Így elfáradsz az előző napi semmittevésben? Vagy éjjel jársz autót vezetni?
2023. jan. 25. 14:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!