Apám az új nője mellett áll ki ez igazságos?
Te nem apáddal tartatod el magad felnőttként, véletlenül? Nem dolgozol, mert jogsit csinálsz? Egyelek meg, nem fáradsz el nagyon ettől nap mint nap?:)
Már 9-kor zörög a mostohád a konyhában és felriadsz? Jaj-jaj. Nem kell hajnalig nyomkodni a telódat, kislány.
Én se mosnám ki a farmerodat. Idődből kitelik.
Szerintem ők is alig várják, hogy meglegyen a jogsid és elhúzz a pasiddal Németországba. Nyűglődjön a lusta nőjével ő.
Szerintetek ha leülök velük egy asztalhoz beszélni változik majd valami?
1-es kommentet írtam. De akkor válaszolok a kérdésedre is. Ülj le apáddal és mondd el neki ezeket. Úgy vág ki, hogy lábad nem éri a földet. Héderezzél a pasidnál addig is, míg hálaisten elhúztok. NÉmetországban is mereszteni fogod nonstop?
Ha apád tényleg szereti a nőt, akkor igen, az!
Akit szeretünk, amellett kiállunk.
Te meg úgyis elmész, így csak ő marad neki.
Am. én sem értem, hogy mi a problémád, mert nem kell dolgoznod, csak jogsit csinálsz, így igazán ráérhetsz mosni magadra és 9-kor is nyugodtan felkelhetsz, örülj, hogy kiporszívóznak helyetted!
De legközelebb nyugodtan megkérheted szépen a mostohádat, hogy ha úgyis mos, akkor betenné-e a farmerodat is mellé, beférne-e még?
Ha nem, akkor majd kimosod, ha ő végzett.
Alkalmazkodni nem csak neki kell....
Reggel 9kor gheciiiii 😂
Milyen sorsok nincsenek... 😢
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!