Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyermekvédelemi alapellátásra,...

Gyermekvédelemi alapellátásra, könyv írásához, milyen újságokat,cikkeket, könyveket,folyóiratokat lehetne még felhasználni a Google keresőn kívül?

Figyelt kérdés
tegnap 20:12
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
"Gyermekvédelemi alapellátásra, könyv írásához" Ne haragudj, de ezt igy nem tudom értelmezni. Pontosabban mit is akarsz?
tegnap 20:26
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Meg ne írjuk helyetted? 🙄
tegnap 20:34
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
A kérdésed minőségéből kiindulva Chatgpt-t...
tegnap 20:49
 4/8 anonim ***** válasza:
90%

1993. évi III. törvény pl. az njt.hu-n elérhető, sőt ugyanott találsz még egy csomó másik hasznos törvényt, rendeletet is...

Kicsit konkrétabban:

- könyvet szeretnél írni a csúnya, rossz családsegítőkről, akik szétvernek mindent,

- vagy szakirodalmat a jövőbeli szakmabeliek oktatására

- vagy romantikus/horror regényt, ahol a csúnya, rossz családsegítők szétvernek mindent, de aztán jól megbűnhődnek, de boldogság van ezerrel...

tegnap 22:35
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Még egyszer elolvastam a kérdést, én úgy értelmezem, hogy a kérdések tankönyvet szeretne írni.
tegnap 23:21
 6/8 anonim ***** válasza:
88%
#5 Én is úgy értelmeztem első körben, de aztán arra gondoltam, hogy nagyon durva lenne, ha olyan akar tankönyvet írni, akinek a google keresőn kívül fogalma sincs hol tudna hozzá szakirodalmat keresni... (Csak józan paraszti ésszel az első gondolat a könyvtár)
ma 05:10
 7/8 Kései Sirató ***** válasza:
47%

Regényt írsz, és ahhoz van erre szükséged, kérdező?

Pl. ez egy ilyen anyag:

[link]

ma 08:14
 8/8 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező, semmilyen könyvet nem kell írni, hogyha EGYETLEN kérdést nem tudsz érthetően megfogalmazni.

Ezt minden bántás nélkül hagyom itt.

Én valóban regényt írok, és a szövegértésem is egészen jó, viszont négyszer kellett nekifussak a kérdésednek, mire rájöttem, hogy mit szeretnél.

ma 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!