Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A lányom azt kéri születésnapj...

A lányom azt kéri születésnapjára, hogy egy 300 dolláros Google Store ajándékkártyával támogassak egy amerikai tribute zenekart. Megtegyem ha ezt kérte, akkor is butaság?

Figyelt kérdés

nov. 10. 09:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%
Ne.
nov. 10. 09:38
 2/21 anonim ***** válasza:
26%
Ha ez a vágya és belefér anyagilag én megtenném. Ha ezt kérte, akkor ennek fog a legjobban örülni
nov. 10. 09:39
 3/21 anonim ***** válasza:
94%
A pénztárcádtól függ, de ez baromi sok pénz. Önmagában az, hogy arra add, amire ő kéri, mert őt ez teszi boldoggá, normális. De az összeg nem. És ne az legyen, hogy ezt most elszórod, és mikor valami olyanra lenne szüksége, ami amúgy egy használható ajándék lenne (pl ruha, kütyü, berendezési tárgy), azt meg csak úgy megadja neki menetrenden kívül a kiapadhatatlan szülői pénztárca, vagyis duplán ajándékozol, ő meg nem tanulja meg értékelni a pénzt.
nov. 10. 09:42
 4/21 A kérdező kommentje:
Én is sokkalom, de még ha neki kellene valamire, akkor nem sajnálnám. De így hogy az ablakon kell kidobni a pénzt,így nem tudom. Viszont ő kifejezetten ezt kérte, és általában nem szokott kifejezetten kérni semmit.
nov. 10. 09:53
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Én megalkudnék a harmadával. Talán nem is tudja, hogy az mennyi pénz.
nov. 10. 10:00
 6/21 anonim ***** válasza:
90%

Hat én biztos megmondanám a lányomnak, hogy a keze a bilibe lóg.

Ha a kisassoznynak nem kell más, csak ez, akkor ajándék nélkül maradna.

Azért ne legyünk már idióták...

nov. 10. 10:01
 7/21 anonim ***** válasza:
86%
Most ez divat, hogy ajándék helyett adakozásra szólítjuk fel a rokonokat. Most mondanám, hogy bár nekem is fura, de ha amúgy szánnál rá ennyi pénzt, és ettől hepi lesz, csináld.
nov. 10. 10:05
 8/21 anonim válasza:
88%

Ne szórakozz xD

Biztos hogy nem. Ekkora hülyeséget még nem hallottam.

Pár év, hónap múlva lehet, már nem is fog rajongani azért a zenekarért. Akkor meg majd ő fogja magát kínosan érezni, hogy ennyi pénzt költetett rájuk, ráadásul nem a saját zsebéből. NE támogasd a zenekart. nagyon rossz ötlet....

nov. 10. 10:07
 9/21 anonim ***** válasza:
88%

Ha menhelyről vagy kórházrol, rászoruló gyerekekről lenne szó akkor igen, de egy zenekar?

Ne vicceljunk...

nov. 10. 10:13
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Adomány és adomány között van különbség. Ha egy SM-beteg gyereknek (ez csak egy példa..) kérné, és nem ő diktálná - 300 Dollár - az anyagi feltételeket, akkor megtenném. De egy együttesnek, akit max. a YouTube-on lát/hall, és a kamaszos lendületével belezúgott az ügyeletes szépfiúba, hát arra ott a diákmunka.

Pár óra kasszázás után meglátjuk, hogy lesz-e kedve ennyi pénzt kiszórni.

nov. 10. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!