A lányom azt kéri születésnapjára, hogy egy 300 dolláros Google Store ajándékkártyával támogassak egy amerikai tribute zenekart. Megtegyem ha ezt kérte, akkor is butaság?
Megmondanám neki, elmehet diákmunkázni, és akkor talán megtanulja értékelni a pénzt.
300 dollár az 115 ezer forint. KIZÁRT, hogy egy "zenekart" támogassak a lányom kérésére. Hogyne.
Biztos baromi nagy szüksége van annak a zenekarnak a világ másik végén a ti támogatásotokra :D
Megmondanám neki hogy kérhet MAGÁNAK normális/hasznos dolgot,stb.
Aztán majd ha van saját spórolt pénze, vagy megkeresi az árát, akkor majd ő adakozik nekik ha akar. :D
Ilyen hülyeségre biztos nem költenék egy forintot sem.
Amúgy hány éves a lányod hogy ilyen "fantasztikus" ötletei vannak?
Igen.
Mondjuk alapból nem adnék ekkora értékű ajándékot, csak kevesebbet.
Viszont dönthesse el ő, hogy mit szeretne. Ha ezt, akkor ezt. Ha neki ez a fontos miért ne?
sok hülye ötletet hallottam már, de ez überelhetetlen.
ha azt kérné, hogy vegyek neki egy 300 dolláros belépőjegyet, azt megkapná, de pénzt az ablakon nem szórnék hülyeségre
Sokat járok kisebb együttesek koncertjeire,valamennyire képben vagyok a témában, de ez szerintem is hülyeség, ne adj neki pénzt erre.
Egyáltalán kapsz valamit a támogatásért?
Pólót, posztert, esetleg valami gyűjtői kiadás cd/bakelit cuccot szoktak ilyenekért adni.
Meg miért pont Google store ajándékkártyával támogatnék egy ilyen zenekart, akik ráadásul nem is a saját zenéjüket játsszák?
Én őszintén megmondom, hogy ez egy csalásnak/átverésnek tűnik, értem hogy nem könnyű zenészként megélni de azért 300$ elkérni rajongóktól úgy hogy nem is garantálják, hogy kapsz érte valamit az átverés kategória.
Ebből a 300$-ból lehet venni normális arénás koncert jegyeket, inkább kapjon azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!