Apám az új nője mellett áll ki ez igazságos?
"e jogosítványt csinálod, ez napi hány órádat veszi igénybe? "
ENnyi ésszel biztos sokat :)
Itthon az apja tartja el, kint meg majd a pasija nyakán élősködik majd.
Legalábbis az álmaiban így képzeli el a jövőt
Pedig gyári munkásként igen korán fel kell majd kelned, hogy a 6 órás munkakezdésre beérjél a szalaghoz.
Nekem sincs jelenleg munkám (folyamatban van) és itthon élek, apám tart el. Elmosogatok, elmegy napi 15-20 perc, a kajacsinálás utáni nap 30 perc, mert több a mosatlan. Söprés: oké, nekünk kicsi a lakás, de nem kell 1 órát söprögetni egy kertesben sem, porszívóval még gyorsabb. Miből áll egy mosás? Berakod a gépbe a ruhát, beleöntöd a tartályba az öblítőt, egy másikba a mosóport, aztán elindítod a gépet. A dolog lényegi részét a címszereplő mosógép végzi, a teregetés elvesz mondjuk komótosan 10 percet, de ha sétálsz egyik helyről a másikra, legyen 15. És ugye mosni nem naponta kell.
Ne szóljon a szád, ha ennyire életképtelen vagy. Az a nő munka mellett csinálja azt, amit te magadtól csinálhatnál. Illene is.
Anno az egyik barátnőm iskola mellett csinálta a jogsit. Egy volt osztálytársam iskola és diákmunka mellett, és elsőre megcsinálta.
Ez vagy egy provokatív kamu kérdés, vagy nagyon gáz, amit csinálsz. Aztán amikor dolgozni fogsz, munka mellett nem fogsz takarítani? 14 éves korom óta söprök, mosogatok és intézem a mosást, és amikor lesz munkám, így közel 22 évesen is én fogom intézni ezeket a dolgokat apám helyett.
Délelőtt 9kor már nem lehet nem zörögni. Ott már annyira fent vagy és olyan rég óta, hogy már muszáj csinálni valamit.
MINDEN MÁSBAN teljesen egyet értek veled és szánakozom apád helyébe. Nekem van lányom. Ha én lennék az apád már naaagyon sokszor helyre raktam volna azt a nőt.
Elnézést kérek az apák nevében. Kérlek bocsásd meg gyarlóságát, valamiért nem látja, amit kéne.., a lányát....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!