Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ahhoz, ha a 17...

Mit szólnál ahhoz, ha a 17 éves lányodnak lenne orr karikája?

Figyelt kérdés

El tudnád fogadni?

Nem mondja el előre neked és akkor tudod meg, amikor már az orrában látod.

tegnap 21:53
A kérdező szavazást indított:
Nem örülnék neki így első olvasatra, de nem is átkoznám ki.
Idővel el tudnám fogadni. De jobb lett volna, ha előtte elmondja nekem.
Haragudnék rá miatta.
Az ő dolga. Ha akar magának orrkarikát, akkor legyen.
Semmit, ő dolga. Bár nem lennék elragadtatva.
Meglepődnék rendesen, aztán próbálnám visszafogni a röhögést. Fiatal, hadd csináljon hülyeségeket.
Meglepődnék, de egy 17 éves ember már azt csinál az orrával, amit szeretne. Nem egy visszafordíthatatlan változás, ha meg megbánja, hát tanul belőle.
Ha őt nem zavarja és nem sírná ki a szemét, mert rögtön megbánta, akkor nem zavarna.
Egyéb válasz. Kifejtem kommentben.
45 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%
Erre felesleges volt ennyi opció.
tegnap 22:01
 2/19 anonim ***** válasza:
77%

Meglepődnék és nem érteném miért nem szólt, mikor ez nem egy olyan elvetemült dolog. Megkérdezném hogy ugye nem valami sufni pcsnél csinálta és ugye normális minőségű anyagból van?

Ha septum lenne örülnék, mert ha mégsem tetszik neki csak kiveszi és látható nyom nélkül tud élni a továbbiakban.

Amúgy semmit, az ő dolga

tegnap 22:07
 3/19 anonim ***** válasza:
70%

Azt kicsit nehezményezném, hogy nem szólt. Amúgy vagánynak tartanám.

Az én lányom még csak 7, de tökre várom milyen stílusa lesz tiniként.

tegnap 22:24
 4/19 anonim ***** válasza:
74%
Kifejezetten NEM örülnék, de beletörődnek. Azt viszont SOSEM felejtenem el neki, hogy nem szolt előre. Ha szólna előre, elmondanam a véleményem, de ráhagynam a döntést és nem dörgölném az orra alá, hogy mennyire nem tetszik.
tegnap 22:27
 5/19 anonim ***** válasza:
77%
Nekem szólhatott is volna, megengedtem volna.
tegnap 23:20
 6/19 anonim ***** válasza:
69%
Nekem is volt ennyi idősen, nem szolnek semmit. Amúgy jó nagy baromság és nekem megmaradt a helye is. De nem egy akkora dolog, hogy kiadjak rajta.
tegnap 23:36
 7/19 anonim ***** válasza:
69%
17évesen már nem mondanám meg neki mit csinál, pléne h megdolgozott a pénzéért és abbal csinálta. Sőt elkisérném a szalonba megcsináltatni, persze csak ha szeretné.
ma 00:07
 8/19 anonim ***** válasza:
50%

Nekem nincs ennyi idős, meg semmilyen gyerekem, 22 vagyok, de én kiakadnék. Nem a karika miatt.

Nekem az a tapasztalatom, hogy kulturált helyen 18 alattinak minimum szülői nyilatkozattal szúrnak (esetleg mellé telefonálnak egyet a szülővel), de inkább szülői jelenlététtel. Most itt vagy valami sufnituning van, vagy átbszta a piercert. Mind a kettő elég gáz.

A karika mondom, nem baj, szóljon, fasza, menjünk. De akkor normális helyre.

ma 00:26
 9/19 anonim ***** válasza:
68%

Megbeszeltuk h majd ha 18 lesz utana azt csinal amit akar.

A fulebe 17 evesen rakatott 3 fulit. Majd kesobb tobbet. Az oraba 21 evesen lett.

ma 06:56
 10/19 anonim ***** válasza:
25%

Elmondanám, hogy régen a disznókat karikázták meg, hogy ne túrják fel az ólat , hogy szökhessenek ki a kerítés alatt, a kitúrt lyukon.

Egyébkén ha lányom lenne, ilyen proli lázadás eszébe sem jutna.

Mondjuk a fiaimnak sem jut eszébe ilyen marhaság.

ma 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!