Mit szólnál ahhoz, ha a 17 éves lányodnak lenne orr karikája?
El tudnád fogadni?
Nem mondja el előre neked és akkor tudod meg, amikor már az orrában látod.
Meglepődnék és nem érteném miért nem szólt, mikor ez nem egy olyan elvetemült dolog. Megkérdezném hogy ugye nem valami sufni pcsnél csinálta és ugye normális minőségű anyagból van?
Ha septum lenne örülnék, mert ha mégsem tetszik neki csak kiveszi és látható nyom nélkül tud élni a továbbiakban.
Amúgy semmit, az ő dolga
Azt kicsit nehezményezném, hogy nem szólt. Amúgy vagánynak tartanám.
Az én lányom még csak 7, de tökre várom milyen stílusa lesz tiniként.
Nekem nincs ennyi idős, meg semmilyen gyerekem, 22 vagyok, de én kiakadnék. Nem a karika miatt.
Nekem az a tapasztalatom, hogy kulturált helyen 18 alattinak minimum szülői nyilatkozattal szúrnak (esetleg mellé telefonálnak egyet a szülővel), de inkább szülői jelenlététtel. Most itt vagy valami sufnituning van, vagy átbszta a piercert. Mind a kettő elég gáz.
A karika mondom, nem baj, szóljon, fasza, menjünk. De akkor normális helyre.
Megbeszeltuk h majd ha 18 lesz utana azt csinal amit akar.
A fulebe 17 evesen rakatott 3 fulit. Majd kesobb tobbet. Az oraba 21 evesen lett.
Elmondanám, hogy régen a disznókat karikázták meg, hogy ne túrják fel az ólat , hogy szökhessenek ki a kerítés alatt, a kitúrt lyukon.
Egyébkén ha lányom lenne, ilyen proli lázadás eszébe sem jutna.
Mondjuk a fiaimnak sem jut eszébe ilyen marhaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!