Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Apámnak küldött egy nő üzenetet egy esetről,ahol anyum hibázott.Először azt mondta hogy a barátnőd egy akár milyen hibát vétett.Utanna azt kédi hogy ki volt ez az idióta mert nem látta a férje.Mondta hogy ismeri.Utanna írta hogy kacagot,(emojit is).De viszont utánna odnairta,hogy tényleg idióta,ne haragudjon.Szoljsk anyámnak errőlm.....Van bizonyítékom róla.Bocsi ezért a foggalmazásért,már 2 hete tudok erről,de nemerek szólni anyámnak.Apám nagyon sokat irogat ezzel a nővel és a telefonjában is így van beirva hogy Z és Signalon keresztül beszélgetnek....

tegnapelőtt 21:47
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim válasza:
45%
Szomorú, sajnálom anyukádat. Én tuti szólnék róla..., de azt tudnod kell, hogy ezzel lavinát fogsz elindítani.
tegnapelőtt 21:55
 2/57 A kérdező kommentje:
Tudom,de mégis jobb mint hazugságba élni.Amúgy 17l vagyok és 4-en vagyunk testvérek
tegnapelőtt 22:00
 3/57 anonim ***** válasza:
98%
Én nem értem, amit írsz. Fogalmazd át kérlek, mert ha anyádnak is így adod elő, nem fogja tudni, mit akarsz tőle.
tegnapelőtt 22:43
 4/57 A kérdező kommentje:
Értelmezni tényleg nehéz?Ha meg nem érted ez van szia.Jó hogy az első megértette
tegnapelőtt 22:47
 5/57 anonim ***** válasza:
80%
Ne avatkozz be abba, amihez nincs közöd. Mit keres nálad apád telefonja?!
tegnapelőtt 22:51
 6/57 A kérdező kommentje:
Szerintem meg hagyj békén,ha nem tudsz kultúráltan írni.Majd én eldöntöm,hogy mit csinálok oké ?!
tegnapelőtt 23:00
 7/57 anonim ***** válasza:
93%
Anyukád mit hibázott? Nekikoccant valaki más kocsijának?
tegnapelőtt 23:04
 8/57 A kérdező kommentje:
Nem,anyum nem vezet
tegnapelőtt 23:08
 9/57 anonim ***** válasza:
87%
Akkor már olyan nagy hibát nem csinálhatott. Hagyd, hogy apukád elolvassa az üzenetet és tegye, amit jónak lát. Te ne foglalkozz tovább a dologgal.
tegnapelőtt 23:13
 10/57 anonim ***** válasza:
81%

#9. Hát nem te vagy a legélesebb kés a fiókban... remélhetőleg a tesók jobban sikerültek.

Ne avatkozz a szüleid párkapcsolatába, nincs hozzá közöd. Anyád 4 gyerek után tutifix, hogy tudja: gebasz van a házasságában. Csak 4 kölyökkel dobbantani kb. öngyilkosság.

tegnapelőtt 23:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!