Mi tegyek? A lányomat teljesen elkényesztetik?
Minek raktál puját egy ijen gádzsiba tesvérem?
Figyejé, én nem hazudok, családom hajjon meg ha hazudok, nekem 12 pujám van, itt-ott-amott. Egyik romnyi se tud megfejni, mer nem hagyom magam.
55 ezer forint? Ne haragudj már, egy kamaszgyerek ellátásának felét nem is fedezi.
Ha már a gyerek nevelését természetben az exed végzi, az lenne a minimum, hogy te meg anyagiakban jobban hozzájárulsz a neveléséhez.
De nyilván könnyű ez, hogy csak néha kell foglalkozni a gyerekkel, meg a minimummal kiszúrni a szemét, nehogy már valami hobbija is legyen egy gyereknek.
55 ezer sok? lónak a f.sza se 55 ezer.
ahelyett hogy támogatnád a lányod (MERT A TE LÁNYOD IS) hobbiját itt hisztizel mert az exednek jobban megy.
A gyereked most fiatal. Most éli meg azokat a dolgokat,amiket később már nem tud. Teljesen mindegy,hogy zeneórára jár,és hegedű kell neki,vagy csak futni,lovagolni. Azért ne várd már el,hogy anyuka támogassa mindenben anyagilag.
Most vegyél magadhoz 55000 ft-ot,és nézd meg hány napig elég. Csak az élelmiszer nem fog két hétig kitartani úgysem,ha tescos virslit eszel sárgaborsófőzelékkel. Gondolkodj!
A lányod pont olyan aranyásó, mint az exed, ezzel nem tudsz mit tenni.
De 55 ezer nem sok.
A lakás a te terved, a lovaglás meg a lány élete, ami most zajlik.
Ha ebbe beleadsz, annak az árát ha spórolgatod, abból a büdös életbe nem veszel két lakást.
#mi az hogy 55 ezer még a felét sem üti meg?😅
Felőtt 187 centi magas 82 kilós férfi vagyok, napi 2500 kalóriát viszek be és mégis havi 40-50 ezerből megvan a kajám. Nem hiszem, hogy egy 50 kilós, 13 éves tini megeszik annyit mint én. És nem szemét kajákat eszem, hanem veszem a fáradságot és csinálok magamnak, ezzel rengeteget lehet spórolni. Ha 55 ezerből az exem nem tudja fedezni a lányom étkeztetését és egyéb dolgokat, ÚGY hogy közben neki is van JÖVEDELME és övé is a gyerek és neki is UGYANANNYIT KELLENE beleadnia.
Miből gondolod hogy nem vettem volna ki a szülő feladatomat? Nagyon is igyekeztem, de nem hagyták. Bocs, hogy ennyi telik tőlem, úgy hogy közben a szülői jogaimtól megfosztanak, a laányomat meg ellenem nevelik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!