Mi tegyek? A lányomat teljesen elkényesztetik?
Az a liszt nagyon max 400ft, a só se túl sok, a víz se. Mert ebből áll a kenyér amúgy.
A mi kajánk is hasonló, de a gyerekek miatt biominősítésűt veszek gazdáktól, így a mi kajánk havi 90 szokott lenni 3 főre. De ebben van nasi is.
Én 13 évesen 45 kilósan 3000-4000 kalóriát ettem meg, nem 2500-at. Azon éhen haltam volna :D
Amúgy meg 55 ezer az lószr egy kamasznak.
avokádós salit is csibáltunk, ez fejenként 1000 forint volt.
Az avokádó akciósan kb 300 ft, szóval jó nagy adag lehetett... mi volt benne, az avokádó mellett, víz a közkútról?
Ja extrákra is telik 55 ezerből. Értelek.
Kaja havi párezer, a mandulagyulladás meg, amit nyilván neked kell finanszírozni - hihető amúgy - az 75 000. Aha. Ebben a doki hálapénze is benne van vagy csak az antibiotikum meg a vitamin? Mert az kb 20k max.
Fizesd a gyerek tartast ennyi, erre a törvény kötelez többre nem. Az ex pedig a mult zárdle. A lányodat szeresd adj neki zsebpénzt és ennyi.
Az elvárja had várjon,neked már más a fontos arra kell koncentralni. Nyuzza csak az új pasit ha ven neki mit a tejbe aprítani akkor apritson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!