Tegnap volt a születésnapom, és ez tök jó meg minden, de: nem vagyok elkényesztetett meleg gyerek, meg semmi, de mit csináljak akkor, ha nem kaptam semmit se születésnapomra a szüleimtől és anyagilag jól is állunk?
Hülye ötlet, de nem lehet, hogy egyszerűen elfelejtették?
(Nálunk már történt ilyen, igaz, névnap esetében, és mi azt max. egy szelet süti + virág kombinációval ünnepeljük, ajándékkal nem, nálunk a születésnapok "fontosabbak" (néha a saját névnapomat is elfelejtem:S) - de van olyan ismerősöm, ahol meg a névnap a "sátoros ünnep", és a születésnap nem számít igazán.)
Akkor valószínű hogy csak elfelejtették és valószínű utólag pótolni fogják. Látszott anyádon a megbánás hogy elfelejtette?
Miket szoktál kapni, mennyire szoktátok egyébként ünnepelni? Milyen a családi viszony?
Erre értelmes magyarázat aligha van, ilyet szakadt alkoholista szülők gyerekei szoktak kérdezni néha ezen az oldalon. A kérdésedből ítélve nálatok nem ez a helyzet.
Én azért megkérdezném őket, hogy akkor ez a családban mostantól így megy-e, valamint hogy azért a karácsonyt meg tervezik-e tartani, vagy azt is beszüntetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!