(Meleg kérdés) Srácok/szülők! Leírná valaki részletesen milyen volt az amikor a gyereke/vagy szülőnek bevallotta h meleg? Ki hogy fogadta voltak e jelei?
Legjobb barátnőm szemszögét írom le, ő meleg és be is vallotta a szüleinek.
Amint elmondta édesanyjának kicsit lesápadt az arca, kicsordult jó pár könnye, de igazából erre már fel volt készülve. Mindig is tudta, hogy a lánya a lányokhoz is vonzódik, csak nem hitte volna, hogy CSAK a lányokhoz.
Apjának egy ideig nem mondták el, az anyjának is fel kellett készülnie erre. Szerencsére nem homofób édesapja van, ezért egy délután alatt szépen átbeszélték. Na jó, nem egy délután, de akkor tisztázták a fontosabb tényeket.
Amikor voltam náluk kb. 1 héttel azután, hogy bevallotta, egyáltalán nem volt feszültség, nagyon megértő szülei vannak.:) 14/L volt akkor
Persze csak tudod az emberek szűk látókörűek. Nem képesek elfogadni azt ami kicsit is más mint a társadalom által elvárt norma.
Ez szörnyű,mert sok meleg épp amiatt lesz öngyilkos mert a saját családja kitagadja,szemétkednek vele.
Én láttam az Imák Bobbyért című filmet. . :( Azt kellene az iskolákban is vetíteni. De mit is várunk ebben a világban. Örülhetünk,hogy itt legalább nem zárnak börtönbe, nem ölnek meg senkit a homoszexualitása miatt.
Tényleg megdöbbentő, hogy a mai ultraliberális világban még ennyi ultrakonzervatív szülők vannak??
Nyilván egy szülő sem repdesne a boldogságtól, én úgy vagyok vele, hogy egyáltalán nem akadnék ki, elfogadnám a gyerekeimet a párjukkal együtt és segíteném, de soha nem tenném ki, verném meg, vagy bántanám szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!