Tegnap volt a születésnapom, és ez tök jó meg minden, de: nem vagyok elkényesztetett meleg gyerek, meg semmi, de mit csináljak akkor, ha nem kaptam semmit se születésnapomra a szüleimtől és anyagilag jól is állunk?
Figyelt kérdés
magyarázat2016. máj. 24. 15:15
21/26 anonim válasza:
Igazából, szerintem neked NEM az ajándék hiányzik, hanem az, hogy a szüleid nem tudták a születésnapod.. kivéve akkor, ha tényleg csak az ajándék érdekelne..
22/26 anonim válasza:
Tudok olyan történetet, hogy a fiatal házas lány a szülinapján a gyerekekkel-férjével ment a szüleihez látogatóba, és se apjának, se anyjának nem jutott eszébe, hogy a lányuknak szülinapja van, kéne mondani egy olyat, hogy isten éltessen. Rendes család, nem szakadt iszákosak. Ha mindkét szülő elfelejti az ilyet, az nagyon rossz jel, mert biztos nem egyszerre lesznek demensek, nem arra utal. Azzal értek egyet, hogy rákérdeznék, ahogy itt az egyik válaszoló írta, hogy "nekem idén nem volt számon tartva a születésnapom, de a karácsonyt azért megtartjuk?"
23/26 anonim válasza:
Ja, és egyik szülő szülinapjára sem reagálnék ezek után idén. Ha rákérdeznek, akkor is csak annyit: "Én elmentem hozzátok a saját szülinapomon, de nem köszöntöttetek fel, hát tudomásul vettem, hogy ti többé nem ünneplitek a születésnapokat. Gondolom, ez a sajátotokra is vonatkozik."
24/26 anonim válasza:
Nekem a nagyanyám, akivel együtt laktunk, egy lakásban, egy szót se mondott a születésnapomra, miközben látta, ahogy a szüleim felköszöntenek.
25/26 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek mi köze a homoszexualitáshoz? 🤔
26/26 anonim válasza:
Annyi, hogy a meleg gyerektől sok szülő megvonja a szeretetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!