Mi tegyek? A lányomat teljesen elkényesztetik?
#9 nem havi 50 ezret teszek fére lakásra, hanem havi 150-et, már évek óta...ebből 10 év múlva csak lesz valami, főleg úgy hogy befektetem.
Az agyam eldobom, mi az hogy havi 55 ezerből csak teszkós virsli lehet élni😅... Havi 40-50 a kajám, 2500 kalória naponta, egészségesen élek, nem vagyok sovány, sőt ínyenc fogások is szerepelnek az étlapomon. Ha ezt mégegyszer valaki leírja, eskü összedobok egy havi listát🤣. Legalább ti ne idegesítsetek fel.
is UGYANANNYIT KELLENE beleadnia.
Bele is ad. Ő kelt, ha beteg volt, ő tanul vele, ő főz és mos rá.
Kérdező, ez csak neked:
Ptk, 4:216. § [A gyermektartás módja]
(1) A gyermeket gondozó szülő a tartást természetben, a különélő szülő elsősorban pénzben teljesíti
Forrás: [link] - Wolters Kluwer
#11 az exem férjénék laknak, nem ő fizet rezsit.
az exem részmunkaidős, 4 órában dolgozik, mert megteheti,
eltartják, viszont nem keres annyit, mint én, a férjétől meg nem kap elég pénzt. Ha teljes munkaidőben dolgozna kétszer annyit is kereshetne és akkor ő is tudná finanszírozni a lányunk dolgait.
Másrészt, miből gondolod, hogy nem ruháztatom a lányomat?🙂 Csak szerintem elég 2-3 havonta venni ruhát, pontosabban én adok neki rá pénzt, viszont neki nem elég. Az én felfogásom szerint jó a 20-30 ezres cipő, 8 ezer forintos farmer, és a 3-5 ezer forintos felsők, kabátból pedig max 30 ezer forintos. Csak hát a lányomnak ez nem felel meg, mert neki magasabb elvárasai vannak.
De biztos én vagyok sóher....
#13 nagyon tanul vele az exem...a lányomnak évet kell ismételnie.
Meg amikor covidos volt a lányom, lepasszolta nekem, mert ő nem akar karanténba vonulni, ja és a gyógyszereket is megvehettem.
Az eszem megáll a lepontozásoktól.
Egy elkényeztetett tini, akinek semmi nem elég, minden kell most azonnal és még csak 13 éves, négy év múlva majd nem szól senkihez, mert nem kapott drága kocsit szülinapjára, anya meg kopog az asztalon hogy hol az ára?! Ne egy gyerek tartsa már anyagi sokkban a felnőtteket. Ti minden sz@rra igent mondtok a gyerekeiteknek?!
A gyerektartás összegéhez nem tudok hozzászólni, de érdekelne, hogy jön ki egy havi egészséges 2500 kalóriás menü 40-50 ezerből. Még akkor sem, ha halat nemigen eszel.
Nem azt mondom, hogy lehetetlen, de valószínűleg lesznek benne jó ötletek, amire nem gondoltam. Vagy valójában többet költesz, és most fogod észrevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!