Szülők hány éves korig tanultatok a gyerekkel? Szülő vagy a diák élet könnyebb
Érdekel a téma
Tegnap a barátokkal volt erről egy nagyon vitánk, a téma az volt,hogy diáknak vagy szülőnek lenni nehéz,merthogy mennyi időt igénybe vesz a gyerekkel tanulni.
Ő őszintén anyukám 11 éves koromig tanult velem utána azt mondta,hogy általános iskolában alsó tagozatig fog mellettem tanulni minden nap,de amit 5.osztalyba megyek már tanuljam meg azt,hogy magamnak tanulok,jó persze ha elakadtam akkor segített.Meg nem hiszem,hogy egy 16 éves mellett még ott kell ülni.
Most az online oktatást hagyjuk ki ebből, normális iskola élet a téma.
Én diákként
6 keltem
6.40 indultam a suliba
7-14.20 voltak az órák
Én menzán ettem,mert anya csak hétvégén főzött
15kor értem haza
Amint hazaértem ki kellett takarítani a szobát és a fürdőt,boltba is le kellett menjek.
16 álltam neki a házinak
16.30- 18ig tanultam
És ha volt valami plusz akkor beadandót is csináltam
Én 19nél előbb sose végezztem
Most felnőttként
5.30 kelek
6-14 meló
14.30 hazaérek,főzök általában több napra, takarítók
15-22 szabad a délutánom.
És azért van ennyi szabadidőm mert minden online intéztek,posta bank bevásárlás,igen tudom,hogy a szállítás 1000ft,de számomra megéri,mert nálunk a legközelebbi bolt kocsival 15 perc,bemész össze szeded ami kell,állsz a sorban hazaérsz kipakolsz közel 1.5-2 óra,minek szenvedjek ezekkel,amikor két kattintás és kész,azt hozzá teszem sose csalódtam még,sokkal szebb és gyönyörűbb termékeket kapok mint ami a polcokon vannak
Postára szintén minden rohanjak be lehet fizetni online is.
Én felnőttként azt érzem,hogy sokkal több időm,energiám és pénzem van és soha vissza nem mennék újra az iskolába,mert szerintem a diákoknak sokkal rosszabb,suliba járni 5-6 tantárgyra felkészülni,leckét írni beadandókat csinálni,tanulni,ott van még a mindennapos tesi óra, hazaérni takarítani,sokkal rosszabb volt diákként az életem mint most

leültem közösen társasozni
Egyedül ültél le közösen? 😂

16ost gondolom nekem címezted. 14es vagyok.
Nem kell ott állni mellette 0-24 ben. Majd ő fog ott állni, hogy anya gyere ide oda játszani stb míg kicsi. Aztán ha nagyobb akkor meg anya vigyél ide, vigyél oda, edzésre, szakkörre stb. Plusz ha normálisan akarod etetni a gyerekeket nem fogsz tudni 3 napra főzni, meg egy kis krumplistészta nem lesz elég. Normális tápláló, egészséges ételeket kíván egy fejlődő szervezet.
Nekem van férjem és 2 gyerekem. Reggel 5kor elmegy a férjem és 3ra ér haza. Én eközben mindent megcsinálok itthon, mert ha ő haza jön kezdődik a kissebbnél a "menjünk ki a játszótérre vagy ide oda" a nagyobbnál meg a "vigyél szakkörre meg mittudom én hova" persze aztán össze is kell szedni őket estére. Aztán este vacsi fürdés stb mire mindenki kész van 11 óra mire lefekszek, és 5kor kelek, jó esetben ha éjjel nem ébreszt fel egyik gyerek se valamivel.
Neked nagyon rossz elképzeléseid vannak a szülőségről. Gondolod a gyereket csak leteszed mint a botot a földre aztán te mész dolgodra?

anyukám 11 éves koromig tanult velem utána azt mondta,hogy általános iskolában alsó tagozatig fog mellettem tanulni
11 évesen még alsós voltál? Vagy miért beszélgettetek 11 éves korig után arról, mi lesz alsóban?

Nyomtam a hangalapú gépelést és néha félre hallja a szót
Akkor veszed a fáradságot és küldés előtt javítod. Bár a hetvenes IQ nyilván akadály.

8 évesen kezdtem az iskolát
8-9-10-11
11 évesen én 4 osztályos voltam
15 évesen ballagtam el
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!