El viheti az apuka ?

Figyelt kérdés
Volt párommal együtt éltünk nem vagyunk házasok. Lett egy közös kis fiunk aki 4honapos anya tejes. Megromlott a kapcsolatunk így a szulőhazamba költöztem a szüleimhez. Jelenleg nem dolgozom amíg anya tejes a kisfiam sajnos. Viszont apuka el szerettne minden áron venni tollem jogi úton. ( Nem tiltottam tolle a kisfiút) Van erre esélye ? Ügyvéd által papír formát intézett hivatalosan. Nem tudom mi tévő legyek ?!
tegnap 22:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
Ha van hol laknotok, van miből élnetek -az is mindegy ha a szüleid tartanak el- akkor csak a picire figyelj, hogy nyugalomban élhessen, senki el nem veheti tőled.
tegnap 22:46
 2/12 anonim ***** válasza:
tegnap 22:54
 3/12 anonim ***** válasza:
63%
Hacsak nem egy putriban éltek, és segílyenken , addig nem fogja tudni elvenni.
tegnap 22:55
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Csak láthatásra viheti el.
ma 00:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nos, a helyedben én első körben a helyesírásom miatt aggódnék és sürgősen beszereznék egy magyar helyesírás szótárt. Viccen kívül.

Egy hivatal, egy bíróság, egy gyámügy sem fog komolyan venni így, hiszen egy beadványt nem tudsz megírni helyesen ha kell...

Vagy fogadj ügyvédet, hogy képviseljen minden esetben. Viszont az zsebbenyúlós történet lesz.

ma 04:04
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Az előző kérdésnél sem sikerült leírni, hogy mit intézett az apuka pontosan, pedig jó lenne tudni...
ma 06:28
 7/12 anonim ***** válasza:
84%

"Ügyvéd által papír formát intézett hivatalosan."

Ez mit jelent? Mert leginkább úgy hangzik, hogy a volt párod elment egy ügyvédhez, és origamit hajtogattak a szárazbélyegzős A4-lapokból.

ma 06:33
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nincs hivatalos, jogerős ítélet a gyermekelhelyezesrol, addig pont ugyanannyi joga van q saját gyerekehez, mint neked.
ma 06:33
 9/12 anonim ***** válasza:
20%

4es. 4 honaposan arra se viheti el.

Kérdező, ha nem az utcán vagytok nem fogja elvenni.

ma 06:56
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

9

Barhova bármikor elviheti. Jelenleg épp olyan teljes jogu szülő, mint az anyja.

ma 07:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!