Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért én vagyok a bunkó, ha...

Miért én vagyok a bunkó, ha visszakérdezek arra, hogy ő mennyit keres?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem el egyetem mellett dolgozni. Anyám ezt ellenzi, mindig fintorog, ha szóba kerül, meg feltűnően örül, ha azt említem, hogy x műszakomat lemondták utolsó pillanatban.

Valamikor beszélgettünk, rákérdezett így utólag visszagondolva amúgy halál cinikusan, hogy mennyi is az órabérem azon a fantasztikus munkahelyen. Én meg így mondtam, hogy mennyi, meg visszakérdeztem, hogy neki amúgy mennyi, csak kíváncsiságból. Na erre mélységesen kiakadt, hogy nekem ehhez semmi közöm, majd lerakta a videóhívást. Azóta nem válaszol.

Én annyira nem értem, hogy mit kell ezen annyira kiakadni. Évente látom a jövedelemigazolását, mert kollégiumi jelentkezéshez le kell adni, tehát éppen ki is számolhatnám, ha hű de nagyon tudni akarnám. Ráadásul ugyanazt kérdeztem, amit ő kérdezett tőlem kettő másodperccel hamarabb, amire válaszoltam is amúgy, szóval végképp nem értem, hogy miért olyan nagy cucc...

ma 18:18
 1/5 anonim ***** válasza:
14%

Félreérthető tényleg, különösen ha nem szemtől-szembe beszélgetnek az emberek...

Az is lehet rossz napja volt. Mondd neki, hogy nem akartad megbántani, semmi cinizmus nem volt abban, amit mondtál!

ma 18:30
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Ez az irányításról szól. Ha van jogod visszakérdezni és dolgozol, akkor önálló leszel, tehát nem függ tőle minden lépésed.
ma 18:32
 3/5 anonim ***** válasza:
94%
Lehet többet keresel mint ő és "inkább kiakadt" mint bevallja, hogy ez a "fantasztikus munkahely" nem is olyan rossz. :)
ma 18:44
 4/5 anonim ***** válasza:
82%
Olyan mint ha irigy lenne rád. Azért ez egy szülőtől piszok csúnya dolog. Nem kell gyereket vállalni ha ennyire sem tudja tisztelni és csak a rosszat akarja neki. Neki örülnie kéne hogy te elboldogulsz az életben.
ma 18:59
 5/5 anonim ***** válasza:
87%
Ha egy ember a sajat utodjaval is ilyen, az mennyire egy 💩 ember lehet.
ma 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!