Miért én vagyok a bunkó, ha visszakérdezek arra, hogy ő mennyit keres?
Nemrég kezdtem el egyetem mellett dolgozni. Anyám ezt ellenzi, mindig fintorog, ha szóba kerül, meg feltűnően örül, ha azt említem, hogy x műszakomat lemondták utolsó pillanatban.
Valamikor beszélgettünk, rákérdezett így utólag visszagondolva amúgy halál cinikusan, hogy mennyi is az órabérem azon a fantasztikus munkahelyen. Én meg így mondtam, hogy mennyi, meg visszakérdeztem, hogy neki amúgy mennyi, csak kíváncsiságból. Na erre mélységesen kiakadt, hogy nekem ehhez semmi közöm, majd lerakta a videóhívást. Azóta nem válaszol.
Én annyira nem értem, hogy mit kell ezen annyira kiakadni. Évente látom a jövedelemigazolását, mert kollégiumi jelentkezéshez le kell adni, tehát éppen ki is számolhatnám, ha hű de nagyon tudni akarnám. Ráadásul ugyanazt kérdeztem, amit ő kérdezett tőlem kettő másodperccel hamarabb, amire válaszoltam is amúgy, szóval végképp nem értem, hogy miért olyan nagy cucc...

Félreérthető tényleg, különösen ha nem szemtől-szembe beszélgetnek az emberek...
Az is lehet rossz napja volt. Mondd neki, hogy nem akartad megbántani, semmi cinizmus nem volt abban, amit mondtál!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!