Miért kérdez mindig vissza kollegám?
Figyelt kérdés
Kb minden beszélgetésben legalább egyszer, de néha többször elhangzik hogy: Hmm? Nem? Igazam van? Jól mondom? És ötletem sincs miért, de az őrületbe kerget vele.okt. 18. 12:48
2/4 anonim válasza:
Lehet rossz a hallása vagy azt nézi még ébren vagy-e.
Igazam van?
Van egy kollégám aki 20-30 percig mondja a monológját de úgy bármilyen helyzetben, igen-nem kérdésre is.
Legrosszabb párosítás vagyunk, nekem meg a koncentráció nem megy és 3 perc után elvesztem a fonalat.
Már úgy hozzászoktam, hogy ott van háttérzajnak, hogy néha elindulok máshova mintha nem nekem mondaná.
Elsőnél kiakadt de azóta utánam jön wc-re, ebédelni, kb mindenhova.
4/4 A kérdező kommentje:
#1 Lehet alkalmazni fogom :D
#2 Ez mondjuk tok durva kisse mar beteges mondjuk ez a ficko is az mas okok miatt, de a hallasaval minden rendben van en arra tippeltem eddig hogy egyszeruen nem szereti figyelembe venni hogy nem minden erdekelhet amit mond es inkabb kerdezget hogy megerositse magat
#3 Ez ketsegtelen
okt. 18. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!