Annyira elegem van!?
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú aki tetszik. Néha mesélek róla a szüleimnek általában ők kérdezik. Aztán még ha többet beszélek róla akkor apukámtól megkapom hogy "kislányom örülnék ha végre másra is koncentrálnál és tanulnál egy kicsit!" És ez olyan gáz meg rossz érzéssel tölt el, főleg úgy hogy nincsenek szar jegyeim és nem is romlottak. Sőt javultak. Értem én hogy apa kicsi lánya meg minden de ha még elmondom neki akkor ne pofázzak vissza. (Jó nem így mondja, de ez az értelme:D) Szóval ez nekem tök kellemetlen, és így nem is akarok róla beszélni, de azért mégis. :(ma 16:27
1/3 A kérdező kommentje:
Ja és néha beszól aztán megint tűri meg mosolyog rajta aztán meg egyszercsak újra elkezdi.
ma 16:28
2/3 anonim 

válasza:

Ha máskor kérdeznek a srácról, mondd, hogy bocs, erre most nincs időm, megyek tanulni. Azzal menj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!