Ilyenkor annyira utálom a szüleimet, mit tegyek?
Az van h néhe igen is megtudnám öket ölni mikor
veszekedik az olyan dolgokért amik szinte ....
Mikor anyum dolgozik szépen kitakarítok annyit nem hallok
jaj deszép rend van vagy köszönöm de ha nem mostam el
egy tányért akAszombámban van a syámítógép és mindenki
bejön ide és ha mondom nekik menjenek ki nem mennek és
veszekszem velük anyám akkor isveyzexik velem mindenért
veszexik annyira unom h elképesztö 13l
Mi tegyek..
már nem azért de ha közös gép akkor miért nem a nappaliban van? engem is halálra idegesítene ha mindenki bejárkálna a gépem miatt a szobába, egy dolog hogy nem én vettem, de nekem lett véve, tehát az enyém. meg a szoba is.
a többi dolgodon viszont csak nevetni tudok.. az ilyesmik miatt nem lesz sose gyerekem.
Figyelj anyukád ledolgozik x órát s mikor fáradtan hazaér azért van sz@r kedve mert neki még mosni, teregetni, vasalni, főzni, mosogatni,felsöpörni,felmosni, vackokatösszeszedni, portalanítani, cipőket helyrerakni, Ha bajod van ott lenni, meghalgatni, törődni veled +plusz apáddal, Ha kert vagy állat van akkor azt is gondozni kell meg lefutni a boltba ha valamit nem vett. Plusz akkor magára még semmi időt nem szánt.
24órából áll a nap s ha othonvagy ebből áttudsz válalni tőle x mennyiséget, mondjuk napi 4 dolgot már az is valami.
Nagyon éretlen s idegesítő ez a hozzáállásod. Sajnos a vásár kettőn áll, a szülők gyakran elfelejtik, hogy nemcsak büntetni kell hanem dícsérni is kamaszt ugyanúgy mint a picit. Mond el neki mennyire jól esne az elismerése, az ösztönözne téged s cserébe te is légy feléjük elismerő. Mond neki mennyire jó, hogy törődik veled, milyen jó volt a vacsi stb. Ne vegyétek természetesnek ami van, hanem ösztönözzétek egymást.
Így kialakúlna egy normális alap amire építenétek s jobban megnyílhatnátok egymás elött. Ne légy önző ezt a lehetőséget elszalasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!