Mit csináljak vele? Vélemény? Annyira idegesít már. Utálom ezt
17éves lány vagyok, a barátom 20.
Mostanában nem ismerek rá, annyira idegesítő amit csinál!!!
Folyton arcoskodik a húgával kapcsolatban, és bele akar szólni a kiscsaj életébe, mondván hogy majd ő megvédi.
A helyzet az hogy ők 3an vannak tesók, ugyebár barátom 20éves, az öccse 16, a húga meg 13.
És amikora húga pasijával találkozott a barátom elkezdte magyarázni a 15éves kissrácnak, hogy ha valamit csinál a húgával akkor bajok lesznek, vagy ha szomorúnak látja a húgát akkor beszélget vele (sráccal).
Oké ez eddig rendben is van, nekemis van két idős bátyám, néha ők is ilyenek.
DE!
A barátom mesélte hogy múltkor megint a srác miatt volt szomorú a húga és kiderült hogy vitatkoztak.
A kiscsaj meg csak neki tudja elmondani a bajait, mert a bátyjával tud ilyenekről beszélgetni.
És barátom egyből elkezdte hogy majd ő felhívja a srácot meg elbeszélget vele. Persze a kiscsajnak vérciki lenne, tilatkozott is.
Ekkor már én állítottam le a srácot, hogy 1.ne szóljon bele abba ami a húga dolga 2.mindenki a saját hibáiból tanul 3.ne okoskodjon 4.semmi köze hozzá
Végülis lebeszéltem arról hogy felhívja a srácot.
Aztán most új suliba került a húga.
És kiderült hogy első nap kifujjogták, meg minden és szomorúan ment haza.
A bátyja ismét kezdte hogy ő bemegyek és elkapja a kis ribiket, akik cikizték a kiscsajt.
Na ekkor untam meg, elég keményen kiosztottam hogy álljon már le. De mindig azzal vág vissza hogy ő csak védeni akarja a tesóját.
Oké elhiszem, de komolyan már nekem ciki amit csinál, meg a kiscsajnak is,nem azért meséli el az okostojás tesójának, mert sz*rkeverő, hanem mert érzőlelkű.
De barátomat nem lehet leállítani.
Nem fogja fel hogy ciki hogy 20évesen apuciank érzi magát és arcoskodni akar 14-15évesekkel szemben. Kiröhögik.
Annyira elegem van ebből. nagyon idegesít és mérges vagyok rá.
Beszéltem már vele, de nem áll le.
A másik meg hogy énis idén váltottam sulit és engem 3hónapig aláztak és bántottak a lány o.társaim és sírtam. és akkor arra nem volt hajlandó hogy engem bevédjen. Nem szorulok rá, de fel sem ajánlotta.
És nem vagyok féltékeny a húgára, mert normális kiscsaj, csak ez azért fura.
"nekem ciki amit csinál"
"nem lehet leállítani."
"Nem fogja fel hogy ciki"
"Annyira elegem van ebből. nagyon idegesít és mérges vagyok rá"
Szerintem egyértelmű, hogy mi a teendő: lelépni
"arcoskodik"
"vérciki"
eh öreg vagyok én már....számomra ismeretlen szavak..
na a lényeg, hogy ha idegesít a srác az már elég gáz...biztos, hogy szereted?annyi lehetőséged van még!
tudd felismerni
:-)
26 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!