Nem akarok gyereket és egyáltalán nem is kivanom a szexet. Ez normális lehet? Férjnél vagyok egyébként. Szeretem a ferjem ki is elégitem de idegesit ez a dolog. Meg egyedül szeretnek lenni sokszor utalom hogy rajtam log a 3 napban
Hat szerintem keves esely van arra, hogy ez valtozzon.
De nincs ezzel semmi gond.
26L
Hasonlò a szitum, lehetett volna 22 évesen, de a pàrom otthagyott a szarba, màsodéve egyetemista voltam, nem ment volna egyedûl.. Most 26 vagyok, nincs munkàm, de keresem nagyon, hàtha a kôvetkezô bejôn, de én nagyon akarok gyereket! Szerintem ha kicsit te is visszaszocializàlòdsz, hogy hasznos vagy szûség van àrd valahol szàmìtanak ràd, vàltozhat a dolog... A férjed és a szex kérdésre annyit tudok mondani hogy a pudding pròbàja az evés, vagy hogy evés kôzben jôn meg az ember étvàgya! Ne utasìtsd el teljesen, mert késôbb visszaût, ràadàsul tuti akkor amikor nekem lenne rà szûkséged, ha nem is pont a szexben.. Pròbàld élvezni, pròbàlj ùj dolgokat, biztos vevô ô is valamire! Nem az a megoldàs ha még jobban hàrìtasz és tàvolodsz, tudod te is biztos ennek csak egy kôvetkezménye lesz, ehidegûlés, vàlàs, csalòdàs, majd egyedûl maradsz és megbànsz mindent!
Ha kicsit nehéz is és erôfeszìtéseket kell tenned gondolj arra hogy a boldogsàgot nem osztjàk minden utcasarkon, igenis dolgozni kell érte! Kezdj neki! Hajrà!
Sokáig nem fog változni. Ilyen idősen már az embernek az idegrendszere nem bírja a gyerekeket azért nem vállalnak. Ez javulni nem nagyon fog.
Az ilyen emberek általában 50-60 éves korukra bánják meg, hogy mégsem vállaltak gyereket.
szerintem is fordulj szakemberhez. Nekem is volt egy borzaszto kapcsolatom, ahol szinten lehetett volna egy baba, de nem tudtam sajnos az akkori korulmenyek miatt bevallalni. (idegen orszag, fenyegetesek, ideiglenes vizum, nem tamogato csalad, nem akartam volna a csaladomtol minden pillanatban hallani na ugye megmondtam) maradtam szenvedtem, sikerult a letelepedesi vizum, kileptem a kapcsolatbol, es onnan kezdodott az eletem. Munkahelyet valtottam, ahol megbecsulnek, kineveztek, jol keresek, es ez adta az erot h tovabb lepjek hisz fontosnak ereztem magamat. Igaz utana jo par evig szingli voltam, kellett nekem a piheno a ferfiaktol, de jott az a buvos 30as ev es egyre inkabb vagytam egy megerto ferj es gyerekre.
szerintem menj szakorvoshoz, es keres allast, foglald le magad, es ha latod h fontos vagy akkor biztos sikrul ezen a ponton is tullepned.
13.24-nek, mi az h ilyen idosen nem birja az idegrendszere h gyerek vallaljon????
en 34 voltam mikor szultem, es baromi nagy turelmem van a kislanyomhoz, pedig renduletlenul hisztis. nekem ehhez a 20-as eveimben nem lett volna turelmem, en ekkora erettem meg. es tudod kaptam olyan kommentet a baratnom kislanyatol, h barcsak ilyen anyukam lenne aki sosem kiabal, mert az en anyum mindig kiabal velem. na errol ennyit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!