Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarok gyereket és egyálta...

Nem akarok gyereket és egyáltalán nem is kivanom a szexet. Ez normális lehet? Férjnél vagyok egyébként. Szeretem a ferjem ki is elégitem de idegesit ez a dolog. Meg egyedül szeretnek lenni sokszor utalom hogy rajtam log a 3 napban

Figyelt kérdés
és gyereket se tudnék elviselni ennek ellenere a kismsmákat valami csodaval nezem hogy hu babája lesz de szep meg a pici babasokat hogy jajj de jo lenne megfogni milyen aranyos Szerintetek késöbb megbánom?32 vagyok. 20 évesen majd megörültem gyerekert, az akkori parom miatt el kellett vetetni azota nem akarok munkám nincs
2011. jún. 12. 12:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

16:11

A nagy különbség az, hogy te akartál gyereket, a kérdező meg nem.

2011. jún. 12. 16:16
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Itt "csak" az a probléma hogy a leírtak ellenére férjhez mentél. Én is olyan vagyok mint te, soha nem akartam gyereket, túlságosan is szeretek egyedül lenni. Szerencsére én nem is mentem férjhez, mert tudom hogy nem lennék alkalmas rá, akkor meg miért rontsam el más életét is? Van kapcsolatom, ami ugyan messze nem tökéletes, de legalább ő is hasonlóan gondolkodik, ő volt már házas, nem kér többet belőle, ahogy már gyereket sem szeretne, így képesek vagyunk elfogadni egymást. Nem élünk együtt, nem is találkozunk minden nap, és ez így mindkettőnknek megfelel. Voltak "férjjelöltjeim", de már akkor sem akartam egy életre felelősséget vállalni, így ők azóta talán már boldogok valaki mással, nem szenvedünk ketten.
2011. jún. 12. 17:15
 13/16 anonim ***** válasza:
Engem aztán nem bántasz ezzel a hozzáállással. Tény, hogy nem mindenkinek való gyerek csak sajnos kevesen ismerik fel.
2011. jún. 12. 19:22
 14/16 anonim ***** válasza:

16.16-os a 13.24-es hozzaszolosnak irtam nem a kerdezonek a valaszt. a valasozmban benne van 13.24-esnek.....

16.16os voltam...

2011. jún. 13. 17:08
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem akarsz gyereket, mert el sem tudod képzelni milyen érzés az először a kezedben tartani valakit, akinek te adtál életet és a te testedből fejlődött. Számomra érthetetlen az anyai ösztön teljes hiánya egy nőben. A saját gyerekéhez az embernek mindig 100-szor annyi türelme kell legyen, mint bárki máséhoz. Én is rosszul vagyok ha hisztizni látok egy gyereket, de a sajátomtól nem éreztem ilyen rosszul magam. Megoldottam, hogy abbahagyja, eltereltem a figyelmét valamivel, és megnyugtattam.
2012. szept. 8. 09:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy gyerekként zaklattak?
2012. okt. 6. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!