19/Lvagyok, anyumék elutaznak 1hétre, és nem hagynak egyedül itthon a lakásban! Egy ismerőst küldenek vigyázni rám! Normális ez?
Nekem 19 éves fiam van. Mi 1 hónapra mentünk el,és eszembe sem jutott hogy babysittert hívjak a házhoz.
19 évesen akár fiú,akár lány már tud egyedül boldogulni..
A szüleidre nem mondom hogy nem normálisak csak azt,hogy képtelenek elfogadni azt a tényt hogy felnőtt nő lettél.
Nem bíznak meg benned,és ez szerintem sokkal fájóbb érzés lehet mint az,hogy nem engednek egyedül a lakásban..
Valami nagyon el van rontva nálatok ha a szüleid ennyire bizalmatlanok.
Kérdezd meg szüleid, hogy mi a valódi oka, talán a házra vigyáznak, meg az állatokra, vagy tényleg féltenek stb.
Mégis miért akadna ki a barátod?
:D:D üdv a klubban, 18 évesen nekem is mellém rendelték nagyanyámékat, pedig majdnem 19 voltam:)
Szerencsére azóta elkerültem egyetemre, szóval változott a helyzet, jövőben végzek és költözök a páromhoz.
Ma épp azon akadt ki apám, hogy 21 évesen bordó pirosra mertem festeni a körmömet, azt mondta, míg le nem szedem, ne tegyem be a lábamat a lakásba.
Aztán csodálkozik, hogy nem akarok itthon maradni egyetem után:-S
Nem tehetsz mást, míg eltartanak, csak arra törekedhetsz, hogy minél hamarabb saját lábadra állj.
Nem írtam, de én is teljesen "normális" vagyok, sőt, mindig jól tanultam, nem jártam bulizni, a cigit és a piát elvből utálom...Mégis ez jutott nekem...azonban egy bordó köröm miatt kerülök utcára:-S
21-L
én ezt mondanám: amíg a barátotok vigyáz a házunkra,addig én ott alszom a barátom szüleinél :-)
egy kicsit tényleg túlzás,ez az aggódás.főleg,hogy nem maradtál volna egyedül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!