19/Lvagyok, anyumék elutaznak 1hétre, és nem hagynak egyedül itthon a lakásban! Egy ismerőst küldenek vigyázni rám! Normális ez?
Tökéletes bizalomhiány a szüleid részéről. Qrva gáz!
A "nem vagyok rockert" ki kérem magamnak!
Mi bajod a rockerekkel? Képzeld nem mind iszik hugyozásig-hányásig!
De látod itt a válasz! Anyudék is általánosítanak a fiatalokkal kapcsolatban mint te is.
Biztos bulit csináltok,szívtok ,isztok! Anyu de tényleg nem!Ígérhetsz füvet-fát nem hisznek neked. Ahogy te sem hiszed hogy van olyan ember aki nem hányni megy rockkoncertre.
Mellékesen: én meg rocker voltam 19 évesen, sőt, cigiztem is (hűűűhaaaaa), és mégis egyedül laktam, dolgoztam, eltartottam magam ennyi idősen. Na most akkor mi van?
24/L
Szerintem is azt gondolják, hogy fiatal vagy, és ha egyedül hagynak, olyan bulit rendezel, mint a filmekben látni. És még csak megsértődni sincs jogod, mert te is épp úgy általánosítasz, ami sajnálatos, de ez van.
Valami miatt hülyének, életképtelennek tartanak, ezen kellett volna változtatnod. Talán a következő ilyen alkalomig még sikerülhet. Azzal, hogy pl. kivered a hisztit, hogy mégis hogy képzelik, azzal csak azt fitogtatod, mennyire éretlen kis hülye vagy, és akkor nem csoda, hogy nem rád bízzák.
Amúgy meg a haveréknak is jó kaland, egyfajta nyaralás lehet, ha nem otthon vannak, plusz a segítség fejében is jogos lehet. Na meg ha már apád kér valamit, azt nem várhatja el azért, hogy még ingázzanak is segíteni. xD
Privát kérdés, ga akarst válaszolsz, ha nem nem: szűz vagy még? És ha nem akkor tudják a szüleid?
Ez baromi gáz, főleg hogy ítad, hogy a szüleid kedvelik a srácot...
Mi ez a bizalmatlanság szent kenyér ....
Világosítsd fel a szüleidet, hogy el fognak üldözni ezzel a szigorúdággal maguktól, persze csak finoman...
Nem pattant még el az agyad?
#27es vagyok és elegem van,az autokorrektből :D
*ha akarsz válaszolsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!