Egyedül szilveszterezek, otthon leszek egyedül. Szüleim elutaznak 2 napra. Bátyám nem lesz otthon. Én meg maradok egyedül, már előre félek. Másnak is ilyen lesz?
Figyelt kérdés
Gondoltam egész este filmet nézek és kész:(. Meg iszok egy kicsit. Ennyi lesz.Köszönöm a válaszokat! 17L2010. dec. 20. 11:12
1/19 anonim válasza:
Nem tudnál áthívni egy-két embert?
2/19 anonim válasza:
én átmegyek ha akarod
21/F
Borsod
3/19 anonim válasza:
Nekem nemtom milyen lesz még. Nincsenek barátaid, akikkel ki tudnál mozdulni vagy áthívni vkit?
5/19 A kérdező kommentje:
Hát vannak, de már mindenkinek meg van a "helye" én meg messzibbre nem akarok menni bulizni... Szóval ez van. Köszi 21F :D de azt hiszem túl messze vagy^^:P
2010. dec. 20. 11:37
6/19 A kérdező kommentje:
Baranya.
2010. dec. 20. 11:37
7/19 anonim válasza:
Én is szilvesztereztem sokszor egyedül ilyen idős koromban. Nincs ebben semmi gáz. Nézed a tv-t és teljesen jól elleszel.
9/19 anonim válasza:
hasonlo lesz nekem is a szilveszterem.totál egyedül töltöm
22/L Borsod:)
10/19 anonim válasza:
én tökre örültem volna ha elutaztak volna mindig a szüleim. áthívtam volna embereket és házibuli. de amúgy egyedül is tök jól el lehet lenni. feltekered a zenét és sütsz főzöl táncolsz hülyéskedsz :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!