Utálom anyámat! Ma ki akart békülni velem de nem olyan könnyű megbocsájtani amit velem csinált! Megbocsássak?
Figyelt kérdés
nagyon szeretné jóvátenni amit művelt de azért nem akarom hogy azt higgye hogy csak úgy szórakozhat velem..2011. nov. 1. 22:57
1/19 Adrienn cicuss xD válasza:
attól függ, mit csinált??
2/19 A kérdező kommentje:
megevett a milka csokimból több mint fél táblával engedély nélkül.
2011. nov. 1. 23:00
3/19 anonim válasza:
Hát, nem tudom eldönteni, hogy ez a kérdés komoly-e, vagy csak szórakozik a kedves kérdező...
4/19 anonim válasza:
Engem száműztek az Antarktiszra, mert belezabáltam a nagyi barackbefőttjébe. :(
Értsd meg Anyukád, ne jusson arra a sorsra, mint én.
5/19 anonim válasza:
Bocsáss meg, az nemes lélekre valló tett. És kínáld meg a maradék csokiból: hogy derűs béke legyen köztetek.
6/19 anonim válasza:
nehogy megbocsáss neki! én megettem egy sportszeletet ami a tesomé volt 10 év fegyházbüntetést és utána kitoloncolást kaptam.
már vagy 5 éve bujkálok itt Magyarországon nehogy elkapjanak.
7/19 anonim válasza:
Vigyáz az alakodra, nehogy elhízz. Még jót is tesz veled, te meg nem értékeled?
8/19 Virág6 válasza:
Majd mikulásra kapsz engesztelésűl tőle:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!