Utálom anyámat! Ma ki akart békülni velem de nem olyan könnyű megbocsájtani amit velem csinált! Megbocsássak?
Figyelt kérdés
nagyon szeretné jóvátenni amit művelt de azért nem akarom hogy azt higgye hogy csak úgy szórakozhat velem..2011. nov. 1. 22:57
11/19 anonim válasza:
Szerintem fáradt vagy:) Menj aludni:D
12/19 anonim válasza:
ez nem maradhat retorzió nélkül, az ilyenek miatt tartunk itt. állj bosszút! vedd fel a melltartóját!
13/19 te kretén válasza:
fenyegesd meg szamurájkardal hogy okággya ki a csokidat vagy feldugod neki a szamurájkardot!!
14/19 Kamcsika válasza:
nagyon hülye vagy XD
pereld be anyád azért mert evett a bocicsokidból xD
15/19 anonim válasza:
Én bosszúból keserű csokit vennék és "véletlenül" elől hagynám pl.az asztalon.Enne belőle és napokig szorulása lenne.Utána adnék neki aszalt szilvát,attól pedig be.fosna.
:-)
16/19 anonim válasza:
Idd meg a reggeli kávéját, majd hányd pofán! csak tanul belőle az ótvaros riherongy szemétláda k urvája!
17/19 anonim válasza:
Szakadok! XDD Nagyon szeretheted a milkát xDD
18/19 anonim válasza:
Jézus...Nekem eltörte a táblagépem és egyből kibékültem vele.Ha élne mamám biztos újat venne :(
19/19 anonim válasza:
Jézus milyen szülők vannak. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!