Sosem fog már megbocsájtani? És talán igaza is van?
Figyelt kérdés
Van barátom(2 éve járunk, bármilyen fura is:)és hetedikes vagyunk, azaz jövőre felvételi. Eléggé durván kettes-hármas tanuló, mindig próbáltam óra előtt betanítani neki az anyagot, amikor volt rá időnk, ötösre írta, de általában ritkán jött össze. Aztán beszéltünk a jövőről msnen, mert nincs időm mostanában találkozni. Kijelentette, hogy ő programozó lesz. Én meg erre egyből rávágtam, hogy soha a büdös életbe nem veszik fel például az ELTE-re ha így halad, húzzon bele. És most besértődött. Négy napja nem jön fel msnre, illetve letiltott, lehetőségem sincs bocsánatot kérni, bár nem tanúsíthatnék bűnbánást, mert még mindig így gondolom...Két fura dolog fog következni: nincs telefonja, nekem meg nincs facebookom. Mit csináljak?:C
Ne a jegyei miatt vesszetek össze. Ne a jegyeit nézd hanem őt saját magát.Ne a jegyei miatt szerezsd vagy utáld.
2011. júl. 6. 20:19
2/12 anonim válasza:
csinálj fb-ot:D
2011. júl. 6. 20:19
3/12 A kérdező kommentje:
"Ne a jegyeit nézd hanem őt saját magát.Ne a jegyei miatt szerezsd vagy utáld."
2 év alatt sosem szóltam neki ez miatt, csak gyakran odamentem óra előtt, hogy hé gyakoroljuk már be együtt.
2011. júl. 6. 20:20
4/12 anonim válasza:
Szerintem igazad volt, és jól tetted, hogy megmondtad neki, mert talán még fel tudod nyitni a szemét. Ha ötösre is meg tud írni egy dolgozatot, akkor igen is húzzon bele. Másrészt ne aggódj annyira, ebben a korban a fiúk elég sértődékenyek, de könnyen megenyhülnek. Előbb-utóbb úgyis visszavesz msn-re. Addig esetleg írj neki egy e-mailt, hátha elolvassa.
5/12 anonim válasza:
Csajszi. Először is Facebookra 2 perc alatt regisztrálsz és írsz neki üzenetet. Másodszor egy hímnemű önbecsülésébe ha tartós kapcsolatot akarsz nem tiprunk így bele. :D Az mondjuk durva, hogy már általános iskolában is 3-as 2-es, de úgyis a középiskolai eredményei fognak számítani és addig még változhat a tanuláshoz való hozzáállása ha eléggé elszánt. Ráértek még szerintem ilyenekkel nem foglalkozni. :)
6/12 anonim válasza:
Hívd fel szüleit,hogy beszélni akarsz Vele v. Facebook-ot csinálj.
2011. júl. 6. 20:25
7/12 anonim válasza:
Teljesen igazad van, és ha emiatt megsértődik, akkor így járt.
Szokjon hozzá, mert egy párszor még meg fogja kapni az életben, hogy ha akar valamit, azért dolgozzon is meg.
Ez rád is érvényes: ha akar téged, majd keresni fog. Ha nem keres, akkor hagyd a fenébe. Az nem kapcsolat, ahol két év után se lehetsz hozzá őszinte.
2011. júl. 6. 20:27
8/12 anonim válasza:
Na, pont így járt a BK-ban a Linda lány. Kinevette a srácot, hogy nem lesz belőle állatorvos, így szakított is vele. Közben Linda barátnőjével kezdett kavarni.
Ha most te is hiányzol a srácnak, akkor meg fog keresni. Ha meg nem hiányzol neki, miért is keresnéd? Légy türelmes! Mi lányok nehezen tudjuk kivárni, hogy az idő kiforogja. A srácok nem így működnek.
2011. júl. 6. 20:31
9/12 anonim válasza:
Szerintem megbántottad, és ezt te is érzed! Helyre kell hoznod, hogy a lelkiismereted is megnyugodjon!
2011. júl. 6. 20:57
10/12 anonim válasza:
Nincs igaza. Engem is rugdosott a párom érettségi előtt, után, hogy jó tanuló legyek, mert sokat nyom a latba, főleg neki! Nekem se esett jól, de tudtam, hogy igaza van!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!