Ettől az emléktől sosem fogok tudni megszabadulni? 17/L
Amikor az öcsémmel kicsik voltunk, akkor sokszor együtt fürödtünk és a kádban ismerkedtünk egymás testével mert kíváncsiak voltunk.
Egyszer meg is pusziltuk egymás nemiszervét.
2 hónapja erősödött fel bennem ez az emlék amióta elvesztettem a szüzességem a barátommal.
én is csináltam ilyet ovis koromban :D és akkor mi van? szerintem sok gyerek elkövet ilyet kicsi korában mert érdeklődik
szerintem ne fújd fel... az én szexuális életemben sem volt eddig semmi hatása
"Csak olyan undorító, hogy..." - írod a kommentedben.
Gondolj arra, miért használod ezt a jelzőt? Mert visszavetítesz. Ma már van ismereted a szexualitásról. Tudod melyek, és milyen feladatot látnak el a nemi szerveink. Azt is tudod, hogy nem teremtünk nemi kapcsolatot vérrokonnal - vagyis nevezett szerveinket velük való "interakcióra" nem használjuk.
Akkor azonban kicsik voltatok: nem tudhattatok semmit erről. Két apró testvér pancsolt egy fürdőkádban, és felfedezték, mi az, ami különbözik rajtuk. A kislány elmosolyodott: "milyen kis aranyos izé..!" Adott rá egy puszit. Tetszett neki, hogy olyan van a kisöccsének, akit amúgy is szeretett (hogyne szerette volna a kistesóját?) Abban a korban a kicsik a tetszésüket gyakran puszival fejezik ki (plüss-állatkákat, kiscicákat, bármit megpuszilnak, amire rácsodálkoznak valamiért). Ilyesmi történhetett itt is. Nem volt abban világon semmi undorító. Szégyellni való még kevésbé, méghozzá évek múlva.
Próbáld a dolgot ezzel a logikával közelíteni - és nevess egyet rajta. Ártatlanabb már nem is lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!