Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnánk anyóstól megszaba...

Hogy tudnánk anyóstól megszabadulni?

Figyelt kérdés
Van egy banki hiteles házam.Amit nagyon nehéz fizetni.Anyósom sajnos itt lakik tőlünk nem messze.Állandóan beleüti az orrát mindenbe.Szid,kiabál az egész utca haja.A páromtól elszedi a fizetése nagyát.A gyerekeimnek szinte nincs mit adni enni.De az anya is gondolom ezzel jön neki sincs mit ennie.(Holott tőle meg a lánya nyúlja le a pénzt).Szerintetek hagyak itt mindent vigyen el mindent a végrehajtó akkor nyugtunk lesz?A párommal már beszéltem ő jönne velünk.De sajnos nem tud az anyával mit kezdeni.Szerintetek én és a gyerekek meg a párom meneküljünk el a saját házamból,hogy nyugtunk legyen?
2011. aug. 31. 12:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát én a páromon is elgondolkodnék ha inkább az anyjának adja a pénzt mint a gyerekeinek.
2011. aug. 31. 12:50
 2/11 A kérdező kommentje:
De gondolom mondja neki nincs pénze(bármint az anyának).De kérdem én minek kell anyósnak egy alkoholistával együtt élnie?Meg maradna a pénze amit italra költ.
2011. aug. 31. 12:52
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, hogy a bank menne utánatok, tehát a hiteledtől nem tudsz megszabadulni.

Itt a párod a kulcsfigura: mondja meg, hogy ő már külön családban él, felelős is értük. A mama ezt vegye tudomásul. Sajnos, ha magában anyósban nincs tapintat, hogy ha szólnak, megy, ha nem szólnak, akkor háttérbe szorul, akkor nevelni nagyon kényes. De a fiára bízd!

2011. aug. 31. 12:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs de minek ad a párod neki pénzt?

Pisztollyal kényszeriti vagy mi?

Nincs ereje nemet mondani,te meg ezt nem látod be és az anyóst szidod,holott nektek kellene tenni ez ellen.

Biztos nem adnék semmit neki ha a gyerekem élelme múlna rajta.Szóval TI is hibásak vagytok de nagyon.

2011. aug. 31. 13:04
 5/11 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek mit csináljak?Nem szeretnék a párommal össze veszni, mert szeretem őt.
2011. aug. 31. 13:06
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Először beszéljetek a lányával is.Ha ez nem vezet semmire akkor egyszerűen beszáld meg a pároddal,hogy a ti gyerekeitek szenvednek miatta és küldjétek el a mamát.

Határozottan ha kell.Meg fogja érteni előbb-utóbb.

Engem nem érdekelne ha kiabál,attól még elküldenm simán.

2011. aug. 31. 13:14
 7/11 anonim ***** válasza:
72%

Mérlegre teszi az anyját meg a gyerekeit, és az anyja győz?

Hát ne haragudj, de nem az anyóson kéne agyalnod, hanem a férjeddel elbeszélgetni.

2011. aug. 31. 13:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Csináljatok egy listát a bevételeitekről-kiadásaitokról, csainálja meg ezt a mama is. Bizonyára van nyugdíja.S akkor látszik feketén/fehéren, kinek meddig lehet nyújtózkodni. Szokja meg, hogy Ma MINDENKINEK nadrágszíjat kell szorítani, s csak magára számíthat. Ha meg nincs nyugdíja, vagy izetésa, ha meg dolgozhatna még, akkor vessen magára. Azért kéthetente meghívhatjátok ebédre, mert csak a párod édesanyja, de ne tartassa már el magát!
2011. aug. 31. 14:02
 9/11 anonim ***** válasza:
El kell küldeni anyóspajti a jó büdös fenébe! Sajnos a többség nem ért a szép szóból, enyém sem.
2011. aug. 31. 14:17
 10/11 anonim ***** válasza:
most vagy egyszer - kétszer összevesztek és a sarkára áll, vagy elveszítitek a házatok, a jövőtök és a gyerek issza meg a levét. mit csináltok? hova mentek? én ebben a helyzetben szembeszállnék anyóssal, és megmondanám a páromnak, hogy ha tetszik, ha nem, beszélsz anyucival.
2011. aug. 31. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!