Milyen messzire költöznél minimum egy "énédeskicsifiam" -szindrómás anyóstól? Nem szeretnénk nagyon-nagyon messzire, komoly válaszokat kérek.
Azt szokták mondani, hogy ahova már nem tud átmenni papucsban ...
Azt mondod, komoly válaszokat kérsz. Miért, ez a kérdés komoly? Kilométerben kérded? Vagy háztömbre? Vagy megyére? Vagy országra?
Autóval tud közlekedni? Mert akkor tök mindegy. Kerékpárral? Akkor elég mondjuk 20 km, mert azt nehezen tekeri le. Vagy ha nem gond neki felülni az egyik Malév járatra, akkor Párizsba se költözzetek.
Hát milyen kérdés az ilyen?
Írtam, hogy nem szeretnénk nagyon messzire, illetve a párom nem szeretne, én meg tiszteletben tartom a kérését. Pestiek vagyunk, esetleg valami Pest melletti faluba lehetne.
Fél km távolság ugye kevés?
Pár kilométerre, hogy azért mégse tudjon minden nap (bármikor) betoppanni.
Egy közeli faluba vagy városba, vagy a város másik végére, vagy egy kicsit messzebb, de max 200 km-re.
Csak hogy senki se írja, hogy Afrikába vagy a világ végére vagy ilyeneket. Km-ben kértem, nagyjából. Nem hogy 3,4235 km.
Papucsban télen vagy hidegben 300 m-t sem jön át, de nyáron simán megteszi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!