Milyen messzire költöznél minimum egy "énédeskicsifiam" -szindrómás anyóstól? Nem szeretnénk nagyon-nagyon messzire, komoly válaszokat kérek.
ha ilyen az anyós, akkor oly mindegy, így-úgy is megtalálja a módját, hogy kapcsolatban legyen a fiával, ez nem mérhető km-ben,
ha távolabb vagytok, akkor legfeljebb ritkábban, de hosszabb időre fog betoppanni, s hát telefonálni bármikor lehet
Am ajánlom hogy tényleg elköltözzetek.
Velünk szemben mamamék laknak és megkeserítették anyuék életét. Mikor valaki elment valahova a családból egyből jött hogy pl ,,anyád hova ment?,, Mindent tud,ki mikor kapcsolja le a lámpát.de komolyan percre pontosan.:)
Leskelődik ki jön hozzánk. Ő a sasszem. így hívjuk.
Szóval ez idővel egyre rosszabb lehet.
Úgy alakítanám ki az álláspontodat a helyedben, hogy figyelembe venném, hogy ÉN milyen gyakran tudom elviselni, és ilyen gyakran tudjon jönni ez az anyós. Ez lenne a max. részemről, mert részemről már az is engedmény, hogy egyáltalán találkozok vele. Ez szerintem inkább függ az ő közlekedési lehetőségeitől, mint a km-ektől. Azt írtad, télen nem menne 300 m-t se, de ha nem akarsz "bakot lőni", a nyárhoz igazítanám, mert nincs örökké tél (szerencsére)!! Szerintem már az is engedmény a részedről, hogy nem Mexikóba, és szerintem a megoldás középtávon lenne. :)
Az eddigi 7 évben már sok "engedményt" tettem anyósnak, számtalan újabb lehetőségeket adtam, de sajnos MINDIG úgy forgatta, hogy nekem a lehető legrosszabb legyen, és semmi közeledés a részéről, ezért. Lehet arra építeni, hogy "talám majd más lesz más helyzetben", de kockázatos, hát ezért az én életem alapján azt tanácsolom, hogy az anyósod eddigi hozzád viszonyulása alapján vállalj csak kockázatot!
Olyan megoldás a jó, ami MINDKETTŐTÖKNEK minden szempontból a legjobb (pl. munkahely elérhetősége), tehát neked is elviselhető.
(Ezeket magamnak is írhatom... Figyelembe kell vennem, hogy a férjem pillanatnyilag csak 50 km-re hajlandó, ahol dolgozik, hát majd kiderül, hogy ez mire lesz elég, meddig tart a kapcsolatunk. Mindenesetre ezt látom a legjobbnak a helyzetemben. Jó esetben sikerül neki függetlenedni teljesen az anyóstól, ez nem tőlem függ.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!