A külföldre kimenés a mai tiniknél komoly gondolat, vagy csak egy hirtelen fellángolás eredménye?
Sok esetben ez inkább csak fiatalkori tervezgetés, álmodozás. De érthető, hogy nagy számban jelen van ez manapság, hiszen a fiatal (és már kevésbé fiatal) felnőttek is egymás után hagyják el az országot, és mennek olyan helyre, ahol élhetőbb körülményeket tudnak maguknak biztosítani, vagy ahol jobban megbecsülik a munkájukat. Teljesen érthető, hogy ez a tinikre is átragad.
Arról nem is beszélve, hogy azért sok 17-18 éves már nyitott szemmel jár a világban, látja, hogy mi folyik itthon, és van is véleményük, lehetnek terveik. Ezek persze a későbbiekben még sokat változhatnak, de akadnak közöttük, akik ezt tényleg komolyan gondolják, illetve lehetőségük is van rá (vagy teremtenek rá lehetőséget), hogy külföldön próbáljanak szerencsét.
Szerintem komolyan gondolják... Én már bánom egy kicsit, hogy nem mentem ki érettségi után.
Sajnos a kormány ellehetetleníti a fiatalokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!