Hogyan tudok tőle megszabadulni?
Hát szép mondhatom, ilyen embernek minek szültél gyereket? Meg egyáltalán, miért szültél, ha a párod nem akarta? Neki is joga van megválasztani hogy akar-e gyereket vagy sem! Normális esetben akkor születnek a gyerekek ha mindkét fél akarja... Megértem a opárodat is hogy frusztrált, valószínüleg én is gyűlölném a páromat ha az akaratom ellenére egy gyereket varrna a nyakamba. Előbb kellett volna gondolkozni, és nem ilyen önző módon viselkedni... Most aztán megnézheted magad. És hagyján hogy magadat milyen helyzetbe hoztad, de ráadásul a gyerekedet is. Gratulálok. Képzeld én is estem teherbe 1x, hiába védekeztem. És mivel tudtam hogy a gyereknek nem tudnék megfelelő körülményeket biztosítani, plusz az apa személyében is voltak kivetnivalók, ezért elvetettem. És mondhatott nekem aztán akármit a családsegítős nő...Neki az a dolga, azért fizetik, hogy ezeket a dolgokat elmondja. Egy percig se bántam meg az abortuszt, azóta se, pedig ez már jópár éve volt.
Téged nem tudlak sajnálni, önző módon megtartottad a gyereket a párod akarata ellenére. A kicsit viszont sajnálom hogy ilyen körülmények között kénytelen felnőni, nélülözésben, csonka családban...
először is az anyaotthonba az értelmes anyák titokban menekülnek hogy a párjuk ne találja meg te minek kérted ki a véleményét?! másodszor minek tartottad meg a babát ha a pasi nem akarta, hisz ezzel csak a babának ártottál és gyereket szerelemből szokás összehozni!és végül ha bánt és nyoma is volt miért nem készítettél róla leletet hogy aztán feljelenthesd?! ha igazán fontos a baba és van kiút számodra akkor ne csak nyafogj hanem tegyél is valamit.Ha pedig olyan gyenge vagy hogy segítség kell itt van ez a cím: [link]
ez egy egyesület akik az ilyen embereken segítenek
és az ég szerelmére semmit ne ossz meg a férjeddel vagy élettársaddal, mert az ilyen nem fog elengedni és ha ver téged akkor már csöppet sem szeret, simán csak menj el és még véletlenül se áruld el neki hova mész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!