Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sosem fog már megbocsájtani?...

Sosem fog már megbocsájtani? És talán igaza is van?

Figyelt kérdés
Van barátom(2 éve járunk, bármilyen fura is:)és hetedikes vagyunk, azaz jövőre felvételi. Eléggé durván kettes-hármas tanuló, mindig próbáltam óra előtt betanítani neki az anyagot, amikor volt rá időnk, ötösre írta, de általában ritkán jött össze. Aztán beszéltünk a jövőről msnen, mert nincs időm mostanában találkozni. Kijelentette, hogy ő programozó lesz. Én meg erre egyből rávágtam, hogy soha a büdös életbe nem veszik fel például az ELTE-re ha így halad, húzzon bele. És most besértődött. Négy napja nem jön fel msnre, illetve letiltott, lehetőségem sincs bocsánatot kérni, bár nem tanúsíthatnék bűnbánást, mert még mindig így gondolom...Két fura dolog fog következni: nincs telefonja, nekem meg nincs facebookom. Mit csináljak?:C
2011. júl. 6. 20:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát a Barátok közt:)))) A nemzeti eposzunk az RTL-en.
2011. júl. 6. 21:01
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem is a Barátok közt jutott eszembe. Egy-egy rész után mindig felbukkan itt egy BK-s kérdés :)

De tanulság: Nem mondunk ilyesmit hímneműeknek, mert sikítva menekülnek el :)

2011. júl. 6. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!