Ilyenkor annyira utálom a szüleimet, mit tegyek?
Az van h néhe igen is megtudnám öket ölni mikor
veszekedik az olyan dolgokért amik szinte ....
Mikor anyum dolgozik szépen kitakarítok annyit nem hallok
jaj deszép rend van vagy köszönöm de ha nem mostam el
egy tányért akAszombámban van a syámítógép és mindenki
bejön ide és ha mondom nekik menjenek ki nem mennek és
veszekszem velük anyám akkor isveyzexik velem mindenért
veszexik annyira unom h elképesztö 13l
Mi tegyek..
Lehet, hogy ezért lepontozol, de ha valóban értelmes nagylánynak tartod magad, akkor fékezed kicsit az indulataidat (és nem mellékesen megtanulsz írni).
Azzal nincs megoldva semmi, hogy üvöltve utasítod ki őket a szobádból, főleg ha a gép miatt mennek be, ami közös. Ehhez annyit tudnék hozzáfűzni, hogy ha nem te használod egyedül a gépet akkor rakjátok a nappaliba.
Normálisnak kellene lennie, hogy rendet raksz, illetve elmosogatsz magad után, hogy a munkából fáradtan hazaérkező szüleidnek ne kelljen ezzel is törődni.
Nyilván nekik sem esik jól ha fáradtan hazaesnek és még feleselsz/balhézol is.
Nekem mindig megköszönték, ha valamit megcsináltam, ezzel is elérték, hogy szívesebben segítsek, mert érzem, hogy jól esik nekik és hálásak nekem.
A szobámba se mentek csak úgy be, az az enyém, még ha albérlet is, tisztelték, hogy szeretnék egyedül lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!