Miért viselkedett így anyám? Apu 3 éve meghalt, ezután anyu eladta a házukat és külföldre költözött. Mi már régóta külön élünk a férjemmel és 2 gyermekünkkel. Hétfőn látogatóba jött anyu, mondta , hogy lett egy élettársa 2 hónapja.
Bólintottam, mert a 3 év alatt ez a 4-ik. Aztán pedig mondja, hogy nyáron vinné a gyerekeket nyaralni, de jönne ez az új alak is. Erre én- "nem nagyon ismered te sem, nem tudni, hogy bánna a gyerekekkel. Meg az se biztos, hogy nyárig kitart a kapcsolatotok".
Erre ő behívta a férjemet és felsorolta a gyerekkori, kamasz meg fiatal lány kori rossz tetteimet. Pl.kicsavaroztam a tanár székét, lógtam utolsó órákról, a rokonoktól kapott pénzt kazettákra költöttem, volt egyszerre 2 udvarlóm. A férjem, jót nevetett. Mondta, hogy őt ezek nem érdeklik.
Mi volt anyunak ezzel a célja?
Kérdeztem, de annyit mondott, hogy ezeket tudnia kell a férjemnek. Szerintem meg csak feszültséget akart kettőnk közt generálni. De miért lett volna ez neki jó?

Neked vannak "titkaid" amiket a férjed nem tud/ott.
Anyád pasijának viszont nincsenek titkai anyud előtt...gondolom valaminilyesmi lehetett amolyan mögöttes cél. Csakhigy a férjed reakcioja más volt mint amit várt.
Ha a tetteiden elszörnyed akkor jöhetett volna egy:bezzeg az én élettársam
neki nincsenek titkai!

Annyira gyerekes volt amit csinált. Megbántva érezte magát amiatt amit mondtál, aztán gyerekesen elszaladt árulkodni a férjednek.
Annyira szánalmas.
A gyerekeket nem engem vele sehová. Ha akarja látni az unokákat, jöhet hozzánk.
Én nagyot csalódtam benne. Lassan elfogadom, hogy gonoszkodni akart.
Biztosan voltak jelei, hogy nem szeret meg nem kötődik hozzám, de nem foglalkoztam ezzel.

Jóhogy nem engeded el. 3 év alatt ez a 4. pasija, én még vele se engedném el a gyerekeimet, nemhogy egy idegen pasival.
Anyád egyszerűen egy gyermekes kislány, aki azt hitte, hogy ezzel most neked is rosszat fog tenni annyira, mint te neki. Komolyan, tini/gyermekkori hulyesegek miért izgatnák a párodat? Ki nem csinált olyanokat, őszintén.
Én a helyedben nem foglalkoznék vele. A következő ilyennel elküldeném melegebb éghajlatra, és azzal annyi.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!