Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért viselkedett így anyám? ...

Miért viselkedett így anyám? Apu 3 éve meghalt, ezután anyu eladta a házukat és külföldre költözött. Mi már régóta külön élünk a férjemmel és 2 gyermekünkkel. Hétfőn látogatóba jött anyu, mondta , hogy lett egy élettársa 2 hónapja.

Figyelt kérdés

Bólintottam, mert a 3 év alatt ez a 4-ik. Aztán pedig mondja, hogy nyáron vinné a gyerekeket nyaralni, de jönne ez az új alak is. Erre én- "nem nagyon ismered te sem, nem tudni, hogy bánna a gyerekekkel. Meg az se biztos, hogy nyárig kitart a kapcsolatotok".

Erre ő behívta a férjemet és felsorolta a gyerekkori, kamasz meg fiatal lány kori rossz tetteimet. Pl.kicsavaroztam a tanár székét, lógtam utolsó órákról, a rokonoktól kapott pénzt kazettákra költöttem, volt egyszerre 2 udvarlóm. A férjem, jót nevetett. Mondta, hogy őt ezek nem érdeklik.

Mi volt anyunak ezzel a célja?

Kérdeztem, de annyit mondott, hogy ezeket tudnia kell a férjemnek. Szerintem meg csak feszültséget akart kettőnk közt generálni. De miért lett volna ez neki jó?

tegnap 20:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Hogy bírtad ezt ki röhögés nélkül?! Megsértődött azon, hogy szembesítetted azzal, hogy akinek 3 éven belül (özvegyként) már a 4. nagy szerelem van az életében, annak nem biztos, hogy érdemes félévre előre terveket szövögetnie, erre visszavág gyerekcsínyek kiteregetésével? Mekkora egy szánalmas, de inkább nevetséges húzás...Legalább bemutatta magát: gonosz és kicsinyes.

De minek neki két unoka? Ááá, engedd el a nyanyát, most éli újra a kamaszkorát (láthatóan agyilag is), jobb ebből kimaradni.

ma 06:32
 12/12 A kérdező kommentje:
Akkor nem volt vicces, meglepődtem. Utána jót nevettünk a csavaros történeten 😂. Ezért biztosan nem hagyott volna el a férjem.
ma 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!