Adott a párom, akinek van az előző kapcsolatából egy rendkívül elkényeztetett 9 éves lánya (Lizi). Lassan 2 éve élek velük, azóta lett egy közös gyermekünk, aki most 3 hónapos. Ez idő alatt szépen lassan kiábrándultam. Ti mit tennétek a helyemben?
Csak annyit tudsz csinálni, hogy elhúzol a fenébe. Ha most ilyen, később még ilyenebb lesz. Megy majd a lelki terror, stb.
Kitartást!
4
Élete szerelemért az, aki konkrétan xarik a párjára és konkrétan mindent megenged egy 9 evesnek? Ez azért nem szülés után derül am ki
Nyilvan ez nem most derult ki, de a kerdezon az nem segit, ha leirjuk szazszor, hogy ilyen embernek szulni se kellett volna.
Az a baba megszuletett, mar mindegy.
Annyit tud tenni, hogy osszeszedi magat es menekul onnan.
Nem tudom mi volt az elgondolasa, hogy majd ha lesz kozos gyerek, akkor az mindent megold-talan ez. Vagy a penz.
Meg egy gyerekhez ketten kellenek, szoval apuka reszerol se ertem mi volt itt a terv….De mindegy mar.
El kell onnan menni.
Nem értem, hogy ha már voltak előjelek, miért is maradtál vele, miért vállaltál gyereket egy ilyen személlyel?
Szerintem egy gyereknek, különösen egy fiúnak kell egy apai példakép, (ugyanúgy mint egy anyai), te nem fogod tudni ezt a pozíciót betölteni.
Nekem korábban a "Titkos tanácsok nőknek" youtube csatorna tette helyre az önértékelésem (és az eszem), még mindig vissza szoktam hallgatni Gyula videóit.
Nem azt mondom, hogy iszom minden szavát de adott egy jó képet, hogy hogyan is gondolkodnak a férfiak, és mit keresnek egy társban.
Hol ment félre az egész? Te (is) megváltoztál terhesség időszaka alatt? Megmaradtál társnak, foglalkoztál a kapcsolatoddal is vagy most már csak anyaként létezel?
Én ezt valahogy higgadtan megpróbálnám megbeszélni a párommal mindenféle vádaskodás nélkül.
Ezután Gyula szavaival mondva, én megmérném a párom.
Ha alkalmasnak bizonyul egy közös életre akkor kezdenék foglalkozni az elkényesztetett gyerek megnevelésével.
Mindenképp megbeszélném, hogy milyen módon és milyen mértékben nevelem a gyermekét, de kell, hogy mutasson valami tiszteletet a mostohaanyja iránt is. A legrosszab dolog ha egymás ellen nevelitek a gyereket. (Pl te leszidod, ő jutalmazza) Így csak éket fog verni közétek.
"párom nagyon befolyásos, rendkívül gazdag"
Ez csak addig hasznos számodra amíg vele vagy, amikor majd ellene leszel akkor piszkosul kellemetlen lesz.
Lizi anyjával mi történt? Miért a párod neveli? Mióta neveli ő? (Nem bűn, csak szokatlan.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!