Adott a párom, akinek van az előző kapcsolatából egy rendkívül elkényeztetett 9 éves lánya (Lizi). Lassan 2 éve élek velük, azóta lett egy közös gyermekünk, aki most 3 hónapos. Ez idő alatt szépen lassan kiábrándultam. Ti mit tennétek a helyemben?
Jaj drága, értem. Ha képes volt elperelni az anyjától es ezzel tönkretette lelkileg a lányát es a gyerekkorát, beszerezve téged aki mindenért ferde szemmel nézi!
Persze még kicsi nem tud felnőttként viselkedni!
De a karma egy bitch hallottál erről?
A te gyereked is el lesz zárva tőled 3-5-8 év múlva és majd egy 21 eves pipi fogja gyűlölni a neveletlen koszos gyereked, aki után szedegetni kell!
Miközben a gyerek ott lesz anya nélkül, a csini mostohája meg majd tanítani fogja, hogy hogyan mosson főzzön magára 9 évesen!
Fogsz te még vérkönnyeket hullatni es a gyereked árva lesz, mert leszel de mégsem!
Úgy ordított botival, ahogy te vele es az apja! Ezert tette ezt !
Ki tudja miket kegyetlenkedsz vele a primitív fejeddel
“Ma mondta, hogy majd ha 1 éves lesz, játszik vele, addig nem tud mit csinálni.“
-
“a fiamnak apára van szüksége, és Ő az apja.”
Ez neked apa? Ne rohogtesd mar ki magad.
Betolti az egy evet 7 honap mulva, addig szarik ra?? Vagy mi az elkepzeles? Te komolyan ugy gondolod, hogy ez normalis? Mi leirtuk, mit tennenk a helyedben, de magyarazkodsz, miert maradnal. Hat akkor maradj, sok boldogsagot. Eszem megall..
Ez nem apa, ez egy nárci pöcs. Az ígérgetés majd foglalkozik a gyerekkel, majd elvesz feleségül..Aham addig ne vegyél levegőt.
Végtelenül naiv vagy igen, hiába a pénzed, ha a lelked és a gyerekeket tönkreteszi, ez csak idő kérdése.
Hehe majd fog foglalkozni a gyerekkel csak nem akkor es úgy ahogy a kérdező szeretné! Majd elveszi a kérdezőtől mikor a gyerek nagyobb lesz! Addig le se szarja!
Es miután elpereli, azután se fogja leszarni. Majd neveli az új feleség. Ja nem. Inkább majd nézi gyűlölködve.
Onnan tudom, mert hasonló férfinek szültem. Mikor 12 éves lett a lányom, elvette, ő is pénzes volt. Elvadította es idegileg tönkretette a lányom. 17 évesen egy idegroncs, pszichiatriai kezelésen van túl anorexia miatt.
Mire tönkretette lemondott róla. De nem legálisan. Csak hazaküldte. Gyerektartást nem akar fizetni, nem is kell tőle. Örülök hogy visszakaptam. 3 évig sírtam ahol senki se látott. A lányom elment sokszor mellettem az utcán es az apja mellett nem volt jó dolga, folyton pszichézte, kínozta.
Különben kistesó születése stressz egy normális családban is egy gyereknek, hát még egy olyan esetben amikor a mostohaanya koloncnak lát es nem könnyít semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!